2024 102. kitabı
Okunma: 11 Temmuz 2024 16:50
"Bazı yazarlar ellerinden geldiğince değişiklik yapmaya devam ederlerdi ancak ben kalitede olası kazanımların, oyuncuların senaryoya aşinalığı ve rahatlığı pahasına gerçekleştiği bir noktaya gelindiğine inanırdım." #kitapyorumu Selam Romantik Komedi adı geçmeye görsün ki benim gözlerim hemen parlıyor. Aşırı sevdiğim bir tür hele de böylesine yaz günlerinde en çok okuduğum keyif aldığım türlerden diyebilirim Romantik Komedi de böyle bir kitap. İçeriğinde karakterlerimiz arasında mesajlasmalara da yer verilmişse daha çok seviyorum çünkü beni en çok eğlendiren yerler oralar oluyor. Geçmişi kalp kırıklıkları ile dolu olan Sally Milz artık aşkı aramayı bırakmış sadece işine ve sonu olmayan ilişkileri hayatına sokmaya başlamıştır. Kendisi ayrıca ünlü Komedi programı Gece Kuşlari'nin da metin yazarı. Noah Brewster ise ünlü bir pop yıldızı. Daha çok mankenlere yaşadığı iliskilwr ile anılıyor. Programa konuk olunca da Sally o an etkileniyor Noah'ın cekiciliginden ve ona doğru çekiliyor. Sally'nin kaleme aldığı skeçlerden etkilenen Noah da skeçiyle Sally'nin yanına gider. Birbirlerinden etkilenirler ama Sally onun ilgisine inanmaz ve aralarına iki yıl gibi bir süre girer. Ve Noah'dan gelen bir mail ile ikili bir araya gelir. Noah ile Sally'nin bir araya geldikten sonraki bölümleri çok tatlıydı. Romantik severlerin Noah ve Sally'nin hikayesine bir göz atsın derim.. "Neden yalnızlığımla kavrulmak isteyeyim ki? " Korkuyorsun çünkü." "Neden korkuyorum?" "İncinmekten. "
Romantik KomediCurtis Sittenfeld · Artemis Yayınları · 202481 okunma