2024 4. kitabı
Sevdiğim güzel bir kitaptı. Dark isteyen dark gibi dark. Silahlara olan bakış açımı değiştirdi. Zade ilginç bir karakter başkası yapsa noluyor sapık diyeceğimiz şey bu adamda sırıtmıyor sen yap be abi diyesi geliyor insanın. Kitabın bir kısmında paranormal olaylar oluyor ben kitabı gece okumuştum ve cinler gelecek diye çok korkmuştum. Kitap kendini kesinlikle okutan bir kitap. Kızımız salak bir kız değil en önemlilerden birisi bu bence. Oğlanda kötü yani ama yanındaki kıza kötü değil takıntışı falan yine de severiz böyle manyakları. Çokta güzel sarıyor okuyun.
Adeline’ın PeşindeH.D. Carlton · Lapis Yayınları · 20221,450 okunma
Kitabı pdf olarak okumuş biri olarak yorum yapacağım, öncelikle kitaptaki ana karakter kesinlikle stockholm senronumundan müzdarip biri geldi bana. Ve ayrıca Zade'in yaptığı işten ötürü de normalleştirilmeye çalışılması ve okurlara sevdirilmesi için de çok fazla uğraş verilmiş gibiydi. Kadın karakterin hayır demesine, kendi iç dünyasında çatışmalar yaşamasına rağmen sırf bedeni tepki veriyor diye yaşadığı cinsel ilişkiler de ne yazık ki t*cavüz ve c*nsel istismar güzellemesi. Gerçi yazarın diğer kitaplarına baktığımızda ben bunları yazarken iyi bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum.
Sema
Kitap zaten dark bir kitap. Bunların hepsinin olması normal. Kitabın başında da tetikleyici uyarılar olarak geçer. Herkese hitap etmiyor🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️