Puan vermedi·472 syf.····Okunma: 12 Temmuz 2024 15:18 Kendini mahvetmeye adamak bir çıkar yol bulmaktan daha kolaydır. Çünkü herkes senden alacağı çıkarın peşindedir ve kimse senin mahvolmanı önemsemez. Bazı Seldalar vardır.
Yine de mahvolan bir hayat bir kötü-şeytan-pis yöneticiyi yerinden edecekse, mahvolmaya değebilir.
Ayfer Tunç kodamanlarin arasında normalde suç olan durumların nasıl da suç sayılmadığı hatta yapmaya haklarının olduğunu düşündüklerini anlatmış. Bir emniyet müdürü -her ne şekilde elde ediyorsa (kara para aklamak, rüşvet, adam kaydırmak) - tüm şehri ele geçirmiş. Sözünü geciremeyecegi kimse yok. İstediğini tahakküm altına alabilir. İstediğini yapabilir. Pudra şekeri çekebilir , zina suçu işleyebilir. Ama henüz Halkın tam olarak alışık olmadığı orgy yapamaz. Bu biraz fazladır. Zina olsa amenna. Ama orgy fazla . Belki bikac yıl sonra olabilir ama şimdi olmaz .
Şebnem geçmişte sırf başkalarına al işte senin yüzünden buralara düştüm demek için yanlış işler yapar ama sosyal medya-internet bu yanlışın geçmişte kalmasına izin vermez. Evet Şebnem sıra Osman'da