Puan vermedi·528 syf.····Okunma: 25 Temmuz 2024 21:52 Merhabalar bugün sizlere adora Yağmurun yazdığı wisteria serisinin ikinci kitabı olan Acıların Hükümdarı kitap incelemesi ile geldim.
Kitap birinci kitaptan bağımsız olarak 1. Kitaptan sonra geçiyordu. Ama olaylar bağlantılıydı. Euria da tıpkı ırithel gibi zor bir geçmişi olan fakat onun aksine bir tahtın varisi olan prensestir. Bu kitapta Euria nın vermek zorunda kaldığı kararlar ve ilişkilerini inceliyoruz.
Kitap aşkında baştan başa olaylar ile dolu akıcı bir kitap fakat ben ara vermek zorunda kaldığım için biraz kesildi. Ama her şeye rağmen akiciligiyla ve diki ile güzel bir kitaptı. Yazarın kaleminin 1. Kitaba göre daha çok geliştiğini düşünüyorum. Ama yine karakterlerin yek yönlü olması yanibir karakterde hep aynı duygunun yansıtılması eksi bir yöndü. Buna örnek olarak mesela zedy kitabin başından beri hep masum ve çocuksu davranışları olan sevimli bir karakterdi gibi. Kitabın sonu çok iyiydi. Yine bol ters köylerin olduğu akıcı ve güzel bir kitaptı. Ayrıca bu kitapta daha çok fantastik yön vardı. Bir şans vermelisiniz.