2024 63. kitabı
Fırtınanın geçmesini bekleme, yağmur altında dans etmeyi öğren! . . Hem denildiği gibi, korku tehlikeyi yok etmez ama bizi rahatsız eder!" . . "Hiçbir ebeveyn mükemmel değildir ve böylesi mükemmeldir." . . Merhabalar sevgili kitap dostlarım Özellikle,siz sevgili fedakâr anneler sizi şöyle yakınıma alayım... İkiz bebeklerini gurbette tek başına büyüten bir anne olarak, ebeveyn olmanın nasıl zor ve yıpratıcı bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum. Sürekli bir yetememe duygusu, duygusal karmaşa ve içsel çatışma sarmalar etrafınızı. Ve aklınızda hep aynı soru döner durur. Acaba ben nerde hata yapıyorum. Eksik yanım neresi... Hata yok aslında arkadaşlar... Ebevenlik bir danstır ve tökezlemek de , kareografinin bir parçasıdır. .. . Peki... Mükemmel ebeveyn olmanın bir tarifi var mı? Dilerseniz Marie ile, bu sorumuza cevap arayalım. Hazırsanız başlıyoruz . . Marie, 3 çocuğu olan bir ev kadını.. Hani, bütün gün evde ne yapıyor ki? Diye sorguladıklarınızdan... Bitmeyen ev işleri , çocukların ödevleri, okulları, kursları, yemekleri derken hayatı kaçıran ama bir türlü yetemeyen bir anne... Bir gün , yeni taşınan komşusunun zoruyla, ebeveynler için hazırlanmış bir kampın yolunu tutar Marie . Bir hafta çocuklarından ayrı, arınmış ve öğrenmiş ve en önemlisi dinlenmiş olarak dönmektir planı... Peki bu süreç, Marie için neler hazırladı... O'nun , arınma ve aydınlanma yoluna ortak olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim. Kitapla Kalın
Kraliçe Arı Şarkı Söylediğinde Arılar Dans EderVeronique Maciejak · Yan Pasaj · 2024262 okunma