Okunma: 15 Temmuz 2024 20:02
O kadar sıkıldım ki okurken ben böyle cinayet konulu kitapları severim ama bu kitap baya klişeydi benim için 15-16 yaş grubu için daha uygun sanırım. Grace ( Simon ARTEMİS 'in gayri meşru çocuğu) onu ortada bırakan babası ve annesini ortada bırakan büyükbabasından intikam almak istiyor kısaca bu kitap ama inanılmaz uzatılmış gereksiz detaylar vardı bana göre dhaa etkileyici bir anlatımla daha kısa tutulabilirdi basit bir anlatım olmasına rağmen ben çok sıkıldım okurken bitirmek için bitirdim 400 sayfa kitap hemen hemen ama son 30sayfa falan iyiydi yani bana hitap etmedi bence çok eksik vardı kitapta gerçi yazarın ilk kitabı anladığım kadarıyla belki de o yüzden bu kadar eksik geldi bana okuyup çok beğenen de olabilir ama bana baya sıkıcı geldi bu türde çok daha iyi kitaplar okumuştum. Ama sonu biraz ters köşe oldu 30 sayfadan zevk almak istiyorsanız okuyun ama son 30sayfa sadece komple kitabı anlarsınız kitabı adına ve kapağına göre yargılamam normalde ama beklediğim performans bu değildi.
1000 Kitap
Aileni Nasıl ÖldürürsünBella Mackie · Athica Yayınları · 2023144 okunma