2024 30. kitabı
Okunma: 16 Temmuz 2024 23:56
• Bir Karanlık Pencere inceleme Merhabalarr… Serinin ikinci kitabına geçmeden önce inceleme yazmak istedim:) Kitapla ilgili düşüncelerim : Kesinliklee harika… BAYILDIMM… böyle bişey olamaz yano nasil anlatayim onca şeyi 400 sayfaya sığdırmış ya yazar… Her şeyiyle akıcı ve harika ötesiydi Karakterleri çok sevdim. Ama en çok sevdiyim kesinlikle erkek ana karakter oldu. Sonunda ya sonunda dedim “ nazik” bir ana erkek karakter vay canina falan oldum. Saçma sapan duygusuz, en acımasız bilmem ne saçmaliklarindan bıkmıştım. Keza kadın karakteride çok sevdim. İone karşı ne hissediceğimi bilmiyorum.. yani qarip sonradan değişen karakterlere qıcık oluyorum ya. Tamam güç isteye bilirsin bunun için saçma sapan prensle kart takas ediyorsun falan ama yani içinde güçlü olmak isteyen bir karakter varsa neden bunca yıl “mıy mıy” karakter gibi davraniyosun mesela. Bilemuyorum anlatamadim qaliba ama söylemek istediğim sonradan bişeye dönüşmez insan içinde o varmiş. Neyse İone ikinci kitaba göre yargılıcam seni tatlim Ve ve ve… benim fav karakter ELMMMMaşkımm bayiliyorumm sana ölüyorum. Elm’i cidden aşırı aşırı sempatik bir karakter ve İone’yle olucaklarinada adim kadar eminim yaziyorum buraya Ve ikinci kitaba başlamaya gidiyoruzzz İkinci kitabın incelemesinde görüşenedek aşklarım
Bir Karanlık PencereRachel Gillig · Olimpos Yayınları · 20232,042 okunma