Puan vermedi·432 syf.····Okunma: 17 Temmuz 2024 16:02 Selammm Canımlar
Vayyy be seri bitti iyi mi Bahar ve Yağız ikilisine ben Wattpad' de okuduğum için alışkınım. Kitap olacağını duyduğum zaman okumayı bırakmıştım ki devamını kitap olarak okuyayım. İlk iki kitabı yine öncesinde okuduğum için her şeye hakimdim ama bu kitap benim için tamamen sürpriz yumurta. Kurgu nasıl ilerleyecek, sonu iyi mi kötü mü asla spoi yemeden başladım. Gelelim üçüncü kitabı spoiler vermeden nasıl anlatmaya çalışacağıma ( ki net bir iki spoi bulundurur bu yorum)
İkinci kitapta okuyanlar bilir ki Bahar hamileydi ve Yağız'a söyleme fırsatı olmadan göreve çağrılmışlardı. Ta ki görevde tuzağa düşüp Yağız' ın düşmanları tarafından kaçırılıncaya kadar..
Ne yazık ki bu kaçırılma bebeğinin düşmesiyle sonuçlanır. Bahar ise bu olaydan sonra hem Yağız' ın yüzüne bakamaz hemde kendini suçlar. ( Kendini suçlaması gerekiyordu bu arada )
Velhasıl Yağız intikam ateşiyle yanıp tutuşur ve Bahar' ı ardında bırakıp intikamını almaya gider. ( Meslekten ihraç edilir diyordum valla direkt burayı okurken ) Koskoca 7 ay Yağız' dan haber alınamaz herkes öldüğüne inanır ama Bahar cesedini görene kadar inanmayacağını söyler. Ve nitekim hisleri yanıltmaz Bahar' ı, eşi ile bir görev esnasında aylar sonra tekrar karşılaşırlar. Ama Yağız kendini bile hatırlamamaktadır.. ( daha ayrıntı veremem gerisi kitapta lütfen okuyunuz)
Bu kitap bence tüm çiftlerin sevgilerinde sınanma kitabıydı. En büyük sınanmayı ise baş ciftimiz Bahar ve Yağız ikilisi çekmekteydi. Bakalım bu sınanma sonucu evlilikleri, bağları tamamen kopacak mıdır yoksa daha güçlü iplerle birbirlerine bağlanacaklar mıdır? Merak ettiğiniz her şey serinin son kitabında sizleri bekliyor. Askeri kurgu severler kaçırmasın diyorum. Keza smut olmadığı için de herkes gönül rahatlığıyla okuyabilir. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim