2024 4. kitabı
Yazarlarından biri olduğum kitabımız Tarihi Ünlülerle Yeni Dünya hepinizi bu güzel macerayı keşfetmeye bekliyor. 26 öğretmenin ortak çalışması olan, Tarihi Ünlü Değerlerimizi Öğreniyoruz projesinin ürün kitabı. Kitapta dost uzaylıların yardım çağrısına gönüllü olan Kaya öğretmen, öğrencileri ve tarihteki ünlü kaşif,mucit,bilim insanı, düşünür, sanatçı ve bir çok alanda ilk olmayı başarmış kişilerle yeni bir dünya kurmaya çalışırlar. Kitap günümüzün sanal kahramanları yerine tarihimizdeki gerçek kahramanları çocuklar ile buluşturarak hem sürükleyici bir macera hemde onları tanıma fırsatı sunuyor. Mimar Sinan'la bir şehir kuruyor, İbni Sina'yla hastane yapıyor, Barış Manço'yla şarkı söylüyor, Sabiha Gökçen'le uçuyor, Azizi Sancar'la araştırma yapıyorlar. Daha nice Tarihi Ünlü Değerimizi öğreniyorlar. Kitabın ana karakteri kahramanı Mete, Kaya öğretmeni ve sınıf arkadaşları ile kendisini inanılmaz bir maceranın içinde buluyor. Yaşadıkları küçük gezegene bir göktaşı çarpan Uzaylılara, Tarihi Ünlülerin yardımı ile yeni bir gezegende yeni bir dünya inşa etmeye çalışıyorlar. Fantastik , gizemli , eğlenceli, eğitici ve öğretici bir anlatıma sahip olan kitap çocuklara okuma sevgisi ve genel kültür bilgileri kazandırıyor. Kitapta değerler eğitimi ile ilgili de kalıcı öğrenmelere ulaşılıyor. Her yaştan herkesin okuyabileceği, okurken kendinizi geçmiş ve geleceğin birleşiminde bulacağınız, sizi zaman tüleninden geçirirken, yüzünüzde tatlı bir gülümse bırakacak ,harika .
1K
Tarihi Ünlülerle Yeni DünyaKolektif · Morena Yayınevi · 20246 okunma