2024 64. kitabı
Okunma: 19 Temmuz 2024 02:53
Çıldırmak üzereyim gerçekten. Serinin en sevdiğim kitabı kendisi. ( Bir günde bitti 509 sayfa kitap) ( Ben acı, dram, ayrılık seviyorum arkadaşlar anladım ) Yemin ediyorum her sayfada hem kahroldum, hem aşık oldum hemde hayran oldum. Evettt serinin ilk kitabında sürekli gelgitler yaşayan çiftimiz bu kitapta ne yazık ki ciddi bir ayrılığın içine düştüler. Savaş, Gülfem' i kendinden uzak tutmak için ağza alınmayacak sözler söyledi. ( Ya tüm kitabı unutayım yemin ediyorum bu ettiği lafı unutamam kanıma dokunuyor, ağrıma gidiyor ) Çiftimizin bu ayrılığının üzerinden koskoca altı ay ay geçer. O ev kızı Gülfem gider yerine kendi kararlarını veren, dimdik duran, kimseye hesap vermeyen güçlü kadın Gülfem gelir. ( Ben yeni haline bayıldım acı öldürmez güçlendirir lafına uymuş ama içi paramparçaydı bebeğimin.) Savaş deseniz altı ayın sonunda yanında bir kadın ile mahalleye döner. Her ne kadar görev icabı olsa da karıya uyuz oldum kitaba girip yolasım geldi yeminle. Büyük sınanmalardan geçen çiftimiz eskisi gibi birbirlerine kördüğüm hallerine dönebilecekler midir? Ne olursa olsun muhtemelen ki okuyan herkes bu kitapta Savaş' a sövecek ( bende sövdüm ) ama benim Savaş aşkım baki arkadaşlar vazgeçemem adam bende birini sevmek konusunda boyut atlıyor. Ya bir insan birini ne kadar sevebilirse o kadar seviyor ama ne yazık ki o kadar da kırıyormuş onu gördük bu kitapta. Velhasıl ben serinin üçüncü kitabını okumaya kaçar. Mahalle - askeri kurgu karışımı sevdaların üst boyut yaşandığını, samimiyeti dibine kadar hissettiren muazzam bir eser. Hümeyra döktürüyor sevdaları yazarken. ( Savaş Cebeci evet benim için aşk ama yazarın tüm yazdığı karakterler de ayrı aşk.) İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
Aşiyan 2 - DivaneHümeyra · Dokuz Yayınları · 20211,122 okunma