2024 119. kitabı
Okunma: 11 Temmuz 2024 12:49
#perimahkumu -SARAH K.L WILSON “Hayvanları kendilerinden daha iyi tanımadığın sürece iyi bir avcı olamazsın, Allie. Hortlakları da öyle… Onları tanımak da bir o kadar önemli. Yaptıkları her şeyi izle. Her şeyde bir örüntü vardır: yaşam biçimlerinde, ne istediklerinde, nerede uyuduklarında, ne yediklerinde… Örüntüyü tanırsan avını da tanırsın. “ Peri Avcısı serisinin ikinci kitabı Peri Mahkumu. Babasını kurtarmak adına düzenbaz bir peri ile yaptığı anlaşma sonucu peri diyarına giden Avcı Allie zorlu maceralara adım atıyor bu kitapta. İlk kitapta kızkardeşinin periler tarafına geçip peri olması, ve sonrasında babasını esir almaları, Allie’yi oldukça zor günlerin beklediğinin habercisiydi. Çünkü o ailesini seven ve onlar için herşeyi yapabilecek biri. Gözü kara, oldukça cesur bir avcı. Fakat bir zamanlar işkence ettiği düzenbaz peri tarafından büyülü kafese hapsedildikten sonra eli kolu bağlı kalmış durumda. Ama bu onun için bir engel değil, cesur olduğu gibi özgürlüğü içinde asla pes etmeden savaşacak bir yapıda. Çıktığı bu yolculukta perilere güvenemeyeceğinin farkında olsa da düşmanlığın çiZgisinden dostluğa doğru sendeleme yaşıyor Allie. Mahkumluktan kurtulup özgür kalmak ve babasını kurtarmak tek hedefi. Peri Avcısı serisi, kısa ama oldukça macera dolu bir seri olarak ilerliyor. İki kitabıda heyecanla okuduğumu söyleyebilirim. Benim için tek sıkıntısı çok çabuk bitmesi. Çünkü böyle fantastik hikayelerde uzun soluklu okumalar yapmayı daha çok seviyorum. Bu seri bu türe yeni başlayacaklar için oldukça ideal. Ben çok keyif alarak okudum devamını da merakla bekliyorum.
Peri MahkumuSarah K. L. Wilson · İndigo Kitap · 202442 okunma