Puan vermedi·288 syf.····Okunma: 20 Temmuz 2024 14:23 HOLAAAAAAAA, Uzun bir aradan sonra ilk incelememi yapıyorum ne hayat beee geçen sene nerelerdeydim şimdi neredeee hayat bambaşkaa bir noktaya geldi sonunda istediğim yerdeyim projelerimle marjinal iş fikirlerimlee bir girişimcilik uğruna çalışıyorum çabalıyorum. 1 aydır tek proje üzerine çalışırken biraz bana destek olsun diye sırf kitabı ismi hoşuma gitti diye aldım yazarını tanımam etmem ama kendisi girişimcilik kariyerinde başarmış bir insan olduğu kesin. Gerçekten çok mu sıkıldınız yapacak bir şeyiniz yok mu ALIN OKUYUN emin olun sizi harekete geçirecek bir kitap hayatı gerçekleriyle anlatmış girişimciliği artısı eksisiyle ele almış iş hayatını genel hayatın nasıl olmasık gerektiğini yol gösterecek cinstenn bir kitap olmuş. Günümüze hitap etmiş olması ve günümğz mevzularını ele alması diğer girişimcilik kitaplarından ayırıyor . Çok uzatmicam çünkü yazmaya başlarsam rahat 3 sayfa yazarım inceleme olarak ... İlk defa bir kitaptan notlar aldım ve bana motivasyon yüklemesi yaptı yazara teşekkür ediyorum saygılar