576 syf.
6/10 puan verdi
Çarpık Yalanlar – Twisted Serisi 4. Kitap #okudumbitti Stella tatlı ve nazik görünebilirdi ancak benim için herhangi bir silahtan ya da rakipten çok daha tehlikeliydi. . Stella'yı yıkayıp temizlememdeki ironinin farkındaydım. O tanıdığım en saf ruhtu, bense boğazına kadar kana batmış biriydim. . Evet, serinin son kitabını da okuyup artık bitirmiş bulunmaktayım. Bir lanetim var. Seriler bağımsız bile olsa bitirmezsem sırtıma sanki bir yük biniyormuş gibi hissediyorum. Şimdi seriyi bitirdiğim için çok mutluyum. :) Çarpık Yalanlar konu olarak güzeldi ama çok uzatılmıştı. Ana'nın bence problemi bu. Sayfa sayısını arttırmak için çok fazla uzatıyor. Hem çok aceleci davranıyor. Bir anda böyle aralarında sevgililik ya da hoşlantı gelişiyor bir anda da ayrılık, entrika dönüyor. Akışını bir türlü tutturamıyor. Kitapta en sevdiğim sürekli diğer karakterlerinde işin içinde olması oldu. Dört erkeğinde bir araya gelmesi, kadınların gelip dedikodu yapması. Bunlar çok hoştu. Hele Josh'ın arkadaş olayı... Muhteşemdi. Okurken çok eğlendim. Alex'in çiçeği ağlatması da beni kesinlikle şaşırtmadı. Tam Alex Volkov. Rhys'ın ailesine bağlılığına yine şapka çıkartıyorum. Bu seride benim favorim ikinci kitap oldu. Siz bu seriyi okudunuz mu? Ve hangi kitap favoriniz?
Çarpık Yalanlar
Çarpık YalanlarAna Huang · Martı Yayınları · 20231,502 okunma