2024 12. kitabı
Spoiler içerir, özet şeklindedir. Kitabın son sayfalarında ve özellikle son sayfayı okuyup kitabın kapağını kapattıktan sonra hissettiğim duygu içe çökkünlük idi. Bu nasıl tanımlanır bilemiyorum sanki biraz umutsuzluk biraz üzüntü ve çokça yaşanılamayan hayatın yası idi. Ali ve Dilaşub... Şeytana tutulan Ali onun aşüfte olduğunu kabul etmemek için Mesut ve birçok kişiye kavgaya tutuşmuştu ama Dilaşub bunu yapmaz demeden tüm kavga ve sinirini nur yüzlü Dilaşub'a haykırdı. Dilaşub buna rağmen kin tutmadı ve tüm hayırlı dualarını, sevme duygusunu Ali'ye harcadı. Ali yobazlaştı arsızlaştı, dünyevi hazlara sığındı belki yaşadıklarıyla yüzleşmemek için ama o gün geldi şeytan dişlerini gösterdi Dilaşub tüm ömründeki en güzel dakikaları Ali 'nin kollarında ölürken yaşadı belki de, Arsız şeytan dolaptan çıktı tüm olanları anlattı sanki övgü beklercesine ve Ali 'ye yaşatmak istediği sonu kendisi yaşadı. İyiler kazandı mı? Bilmiyoruz ama kötü bir saniye bile olsa kazanmadı bundan eminiz. İyilikle kalın.
İntibahNamık Kemal · Kapra Yayıncılık · 202149,2bin okunma