·324 syf.····Okunma: 19 Temmuz 2024 21:35 Afife Mavi Bir Melek / @eyuphanerkul
Sevgili Eyüphan Erkul'un kalemiyle tanışma kitabım oldu Afife...
Daha önce farklı yazarlardan okudum Afife Jale'nin hayat hikâyesini ama bu kitap inanılmaz bir dille yazılmış. Her bir satırını hiç sıkılmadan büyük bir merakla okudum.
Afife Jale tiyatromuza damgasını vuran ilk Türk kadın oyuncumuz. Sahneye çıkmak için karşısına çıkan bütün engellere tüm gücüyle dik bir duruşla savaşıyor, kendisine sonuna kadar inananlarla birlikte.
Günümüz tiyatro oyuncularına yol açan bu güzel ve başarılı kadının hayat hikâyesini bir de @eyuphanerkul 'un kaleminden okuyun mutlaka arkadaşlar inanın hiç pişman olmayacaksınız!
Ve dilerim kitabın devamı en kısa zamanda raflarda yerini alır.
Güzel günler dilerim.
" İnsanın hayatında bazı günleri hiç unutulmaz! "
" Yaşamak ve anı biriktirmek ne güzeldi! "
" Hayat her zaman sürpriz bir oyun yazarı gibiydi. Sahnedeki insanları canının istediği gibi yönlendirmeyi biliyordu. "
" Kalbindeki kırıklar daha çok aşk acısına benziyordu. Bu nedenle de ayrılık acısı çekiyormuş gibi hissetti."
" Bir bıçağın olursa elbet bir gün birini öldürürsün."