Puan vermedi·352 syf.····Okunma: 22 Temmuz 2024 23:33 Florence Day, aşk romanı yazarıdır ve eslim tarihi vardır o da çok yakın zamandadır. Ne yazık ki, kalbini paramparça eden bir ayrılıktan sonra, Florence artık aşka inanmamaktadır. İnanmadığı şeyi yazmak onun için zordur. Yeni editörü, uzun boylu ve yakışıklı Benji Andor, son romanını bitirmek için ihtiyaç duyduğu ek süreyi vermeyi reddettiğinde, Florence'ın bu kitabı bitirmesi gerekmektedir. Florence, annesinden telefon aldıktan sonra, tüm dünyası durur. Çok sevdiği babası vefat etmiştir. Mümkün olan en kısa sürede memleketine gitmesi gerekmektedir. Florence, on yıldır ilk kez Mairmont'a geri dönmüştür. Florence ve babası çok özel bir ortak noktayı paylaşıyorlardı ve o da hayaletleri görmeleriydi. Bu Florence'ın istediği bir şey değildi, aslında ergenlik yıllarını mahvetmiştir. Ama cenaze evinin basamaklarında onu bekleyen bir hayalet gördüğünde şok olur ve orada olduğu için onun da aynı şekilde kafası karışık görünüyordu. Ve her şey o noktada değişmeye başlar.