Herkes yapıyor bari ben de yapayım
🔺Kullanıcı adımda yazdığı gibi ismim Ela. 🔺Sınava girdim. 🔺Kitap okumayı, film ve dizi izlemeyi, müzik dinlemeyi ve video oyunları oynamayı severim. 🔺Fantastik de okurum, bilimkurgu da okurum. Romantik de okurum, klasik de okurum. Polisiye de okurum, korku-gerilim ile macera-aksiyon da okurum. 🔺En sevdiğim metin türü romandır. 🔺Favori bir filmim, bir dizim veya bir şarkım yok. 🔺Çoğunlukla pop müzik dinlerim ama pop müziğin yanı sıra rock, rap, jazz, klasik ve blues türünde müzik de severim. 🔺Sevdiğim bazı şarkıcılar/müzik grupları: The Weeknd, Taylor Swift, Adele ve Maroon 5 🔺Harry Potter, Percy Jackson, Nevermoor ve Sherlock Holmes'a bayılırım. 🔺Kişilik tipim ne bilmiyorum, daha test yapmadım. 🔺Derslerim iyidir ama favori bir dersim yok. 🔺Tsundoku'm var. 🔺Okumak istediğim bütün kitapları saymaya kalksam oluşacak liste market listesinden uzun olur, bundan emin olabilirsiniz.(Şu anda bunun bir listesi var) 🔺Balık burcuyum (burçlara inanmıyorum) 🔺Galatasaraylıyım ama Galatasaray maçlarını pek takip etmem (aşırı fanatik bir taraftar da değilim) 🔺Bütün mevsimleri severim, hepsinin ayrı bir güzelliği vardır bana kalırsa. 🔺Hayvanseverim. 🔺Oreo bağımlısıyım. 🔺Daha yazacak bir şey bulamıyorum.

ZEYNEP

@heydorothea_
(zeynep’s version)
Gece gece durduk yere böyle bir istek geldi (eklemeler yaptım kısa oldu çünkü) ❀ben zeynep (𝑻𝒂𝒚𝒍𝒐𝒓’𝒔 𝑽𝒆𝒓𝒔𝒊𝒐𝒏) ❀ taylora bağımlıyım ha bu arada favori albümüm reputation ben daha çok bağıra bağıra şarkı söyleyen tıplerdenim ❀ Spotify ilacım ❀ tdknin içinden geçmem bilmediğim anlamına gelmiyor ❀ Harry potter serisini ne kadar sevsemde hala kitaplarını okumadım👍 ❀ kendimi rezil etmede bir numarayım ❀ bir şey popüler olunca hevesim kaçıyor ❀ Merlin izleyin ❀ odunum ❀ insanlara hemen ısınmam çabuk soğurum ❀ içimde aslaaa tutmam direk dışarı vurarım içimde tutarsam ölüm sebebi ❀ bende örgü örerim terapi çünküü ❀ çok sosyal bir insanımdır ❀ utanma duygusu çok yok bende (iyi bisey demiyorum) ❀ film yerine diziyi tercih ederim ❀ gereksiz sinirliyim ❀ her seye gülerim ❀ deliyim(gerçekten deliyim) ❀ düşünmeden hareket etmek soyadım(deliyim işte) ❀ plansız şeyler daha ilgi çekici bence ❀ lakabım yürek ne alaka cidden bende çözemedim soy ismimden sanırım ❀ babam küçükken aklım havada dolaştığım için leylek diyordu(eevt kimse ismimi bilmiyor) ❀ boyum çok kısa aşırı kısa ❀ miyopum ❀ burcum yay(burçlara inanırım) ❀ aşırı inatçıyım aklıma koyduğumu yapicam(bugün yaşandı kdkdmdm) ❀ takı bağımlısıyım
Bende de aynı hastalık var😭😭😭ilk başta baya kitap alıyorum ve fakirlesmede ilk adımı atıyorum😭sonra araştırıyorum merak ediyorum ve ikinci bir adım atıyorum yine kitap alıyorum ve daha da fakirlesiyorum😭tedavisi yok ama iyileşmek de istemem açıkçası çünkü kitap satın almak çok eglenceli🥳
Ela Cezan
Kitap satın almak çok zevkli gerçekten 🥳
her türden okuyan insanlarla neden bilmiyorum hep daha iyi anlaşırmış gibi hissediyorum🙂
🙂
Maalesef ben de seneye sınava gireceğim 😭😭😭 Kişilik testinde de her yaptığımda farklı çıkıyorum anlamadım
Şimdiden başarılar dilerim ❤️
Başarılar