2024 123. kitabı
Okunma: 23 Temmuz 2024 17:10
Merhabalar değerli kitapseverler bugün sizlere Burhan Vural'ın kaleminden Kanlı Künye adlı kitabı tanıtmak istiyorum.Korkmaz konağında Ayşen ve Korkmaz Yüzbaşı evleniyorlar. Ertesi gün balayı için Karadeniz'in incisi tarih ve doğanın bir buluşması olan Trabzon'a gitmek için yola çıkıyor çiftimiz. Korkmaz Yüzbaşı ve Ayşen bir dinlenme tesisin önünde mola veriyorlar. Korkmaz Yüzbaşı market bölümüne giriyor ve birkaç tane içecek alıp kasaya gideceği sırada dikkatlice haberleri izleyen bir grup erkeğin arasından geçiyor. O sırada Korkmaz Yüzbaşı televizyondan gelen spikerin sesi eşliğinde Suriye'de Zeytin Dalı harekatı başladığını duyuyor. Bu haberden sonra güzel çiftçimizin balayı yarıda kalıyor.Ayşen evine Korkmaz Yüzbaşı ise Zeytin Dalı Harekatı için Suriye'ye gidiyor. Korkmaz Yüzbaşı ve Rüzgar Timi Afrin'in kilit noktalarında olan Kel Tepe'yi ele geçirmek için var güçleri ile uğraşıyorlar ve tüm güçlere rağmen ve gelen destek ile birlikte bölgeyi ele geçiriyorlar. Kel Tepe'yi ele geçirildikten sonra 9 şehit verilir iken Korkmaz Yüzbaşı ise yaralanıyor. Korkmaz Yüzbaşı yaralandıktan sonra Eşi Ayşen ziyarete geliyor ve bu ziyaret sonrasında yarım kalan çiftimiz balayına çıkıyor.Çiftimiz balayında Cizre,Mardin,Şırnak gibi birçok şehir'i gezer iken arabalarına binecekleri an bir patlama sesiyle araba ikiye bölünüyor. Korkmaz Yüzbaşı'nın yüzü kanlar içinde iken Ayşen vefat ediyor. Kitabımızın devamında Ayşen'in katilini bulmak için Korkmaz Yüzbaşı'nın verdiği zorluğu mücadeleyi okuyoruz bu kitabın içerisinde. Kitabın her bir sayfasını okurken tüylerim ürperdi resmen. Kesinlikle herkesin okuması gereken etkileyici bir kitap. Yazarımızın kalemine sağlık okuyucusu bol olsun.
Kanlı KünyeBurhan Vural · Cinius Yayınları · 202428 okunma