Misafirlik rahattır ama, kendi evin daha rahattır.
··1 alıntı·
6 +1'leme
5,6bin Gösterim
Kendi evinde misafir olmanın ise tam tersi bir etkisi vardır
Kendi evinde miaafirsen eğer artık oraya kendi evin demek doğru değildir malesef
Misafir odası hariç🌟 (Salondan bozma steril oda)
Bu yorum görüntülenemiyor
Misafirlikte s.çabilmenin zorluğunu herkes az-çok bilir. O yüzden ev daha rahattır.d
Merhabalar sizlere harika bir fırsat sunuyorum . Hayatınızdaki kısır döngülerden kurtulmak ister misiniz? Ve yahut harika bir iş harika bir eş istemez misin? Size harika bir eğitim ve danışmanlık paketinden bahsetmek istiyorum. Çalışma sistemi ve kapsadığı eğitimler: Grafik terapi sistemi ile ilerleyen bu eğitim faaliyetleri tüm ruhsal eğitim ve danışmanlıklarını (bioenerji, kuantum,eft,kundalini,holistik şifa,ve çok daha fazlası) kapsayan tek bir pakettir. Temel eğitim ve danışmanlık sistemiyle ilerleyerek bazen gurup halinde bazen bireysel terapi sistemiyle çalışmalar yapıyoruz. Eğitim süresi: Bu pakette sizlere 1 yıl boyunca hizmet sunuyoruz 1 yılın sonunda otomatik olarak Nötür noktası dediğimiz yani sıfır noktasına gelmiş olacaksınız. Peki Nötür noktası bize ne sağlıyor: Tamamen yargılamadan,kısır döngülerden,inanç kalıplarından,negatifte kalmaktan kurtulup İyiliğe hizmet eden düşünce kalıpları,pozitif bir düşünce ve güçlü bir zihin ile yaşamınızın tüm kontrolünü ele alıyorsunuz. Bugüne kadar hizmetkarı olduğunuz duygu ve düşünceler artık sizin hizmetinizde olacaklar ve siz onların patronu olacaksınız. Bu paket bize nasıl avantajlar sunacak: Bu paketin size sunacağı avantajlar saymakla bitmez. Size sunacağı faydalar, evrendeki bolluğu kullanma şekli, Aile sisteminin anlayıp çözümlemek, arkadaş ilişkilerinin nedeninini çözümlemek, depresyon halinin aslında ne olduğunu öğrenmek ve çözümlemek, daima yorgun olmanın sebepleri ve çözümleri, hayatı sevmeyi öğrenmek, yaşamaktan zevk almak, günümüz ve geçmiş yaşamlardaki negatif düşünce kalıplarını bulup dönüştürmek,DNA yoluyla edindiğimiz negatif inançlardan özgürleşmek,sevginin güç kaynağının nereden başladığını bilip onu her alanda nasıl kullanacağını öğrenmek, mutsuzluğa uğramanıza sebep olan ana kaynağı bulup dönüştürmek ve çok daha fazlası sizi bekliyor.
%100 :)