Anratourn Kale Şövalyeleri
Ak Büyücü tarafından lanetlenen Darkrayne güçlerinin tamamını kullanamadığı için Anratourn sınırlarına çıkamamaktadır. Herkes ondan korkmaktadır ve Anratourn Darkrayne'ın hakimiyeti altındadır. Bu lanetten kurtulmak için vampir, büyücü, hayalet, magier gibi özel güçleri olan kişileri seçip onları Kale Şövalyesi yapmıştır. Kendi isteği ile şövalye olanların dışında bir de intikam almak ve Darkrayne'den kurtulmak için şövalye olanlar vardır.
İntikam peşinde olan şövalyeler kendi aralarında bir grup oluşturup büyücünün yardımcısını diğerlerinden önce bulmak zorundadır. Tam bu hayallerine yaklaşmışken hiç akıllarına gelmeyecek bir şey olur. Artık hayallerinden çok uzaklaşmışlardır ve ne yapacaklarını bilemez durumdadırlar.
Fantastik kitapları çok sevdiğimi bilmeyen kalmamıştır artık diye düşünüyorum. İşte o yüzden size yine bir fantastik kitap yorumuyla geldim. Serinin ilk kitabı olan bu kitapta bir ana karakter yok aslında. Çünkü intikam peşinde olanların hepsi ana karakter rolünde. Ve hepsinin içinde gizledikleri bir acı, bir yara var. Kitabın kurgusuna ve akıcılığına bayıldım. Çok fazla karakter olmasına rağmen bu sizi hiç yormuyor. Fakat kitap öyle bir yerde bitti ki... İkinci kitap ne zaman çıkacak aşırı merak ediyorum. Umarım bu süre çok uzun sürmez ve heyecan kaldığı yerden devam eder. Çünkü aklımda deli sorularla bitirdim ilk kitabı. Fantastik sevenlere mutlaka tavsiyemdir.