·688 syf.····Okunma: 19 Temmuz 2024 14:04 #alevdekiışık
-JENNIFER L. ARMENTROUT
“Hayatımda ilk kez asla kabullenmediğim bir kaderden fazlasını hak ettiğimi hissediyordum. İçimde taşıdığım kıvılcımlardan ibaret olmadığımı. Kendimi daha… Değerli hissediyordum.”
Hani ne yazsa okurum dediğimiz yazarlar var ya işte benım en mega en en yazarım kesinlikle Jennıfer.. Fantastiği kraliçesi benim için. Net!! Ten ve Ateş serisinin ikinci kitabıydı #alevdekiışık . Ve ara kitap olmasına rağmen yine mükemmeldi.
Kaderinin konsort olduğu daha doğduğu andan beri belli olan Sera. Ama tek bir amaç için yetiştirilmiş ve hazırlanmıştı. Ve buna dair yaptığı planlar gün yüzüne çıkıyor. Nyktos herşeyi öğrendiğinde ise aralarındaki güven sarsılıyor. Nyktos ve beraberindeki herkesin güvenini kaybediyor Sera.
Fakat aralarındaki bağ ve çekim her ikisi içinde karşı koyulamaz boyuta geldiğinde Nyktos farklı planlar yapıyor. Ve Sera formaliteden olacağı konsortluğu resmen gerçek şekilde istediğini farkediyor. Nyktos her nekadar kardiasını aldırmış kimseyi sevemez gibi görünsede içten içe Sera için beslediği duygular önüne geçilemez boyutta ve içindeki hayat kıvılcımlarına rağmen onu kaybetmekten korkuyor.
İşler bu derece karıştığında asıl düşman tarafına yapılan gizli planlar ne olursa olsun aslında düşman Kolis’in herkes için başka planları olduğu ortaya çıkıyor. Ve bu hepimizi çileden çıkaran bir son oluyor. Çünkü zaman tükenmek üzere hem Sera için hem çürümeye mahkum diyarlar için ve düşman en çetin şekilde savaşa hazır.