Seni cennet vaadiyle kandırıp fakirliğe mahkum edenlerin hayatlarına bir bak, bu dünyada cenneti yaşadıklarını göreceksin...
Charles Darwin
Charles Darwin
1000k
·1 alıntı·
1.983 Gösterim
Cennet ve cehennem bu dünya da özellikle cennetin, ahiret hayatının tarlası olan bu âlemde olduğunu Hz Kur'an'ı Kerim'de söz konusu değildir bu şekilde bir hadisi şerif te okumadım, bildiğimiz amel ve iman ettiğimiz kadarıyla cennet ve cehennem kıyamet haşr olunca mahkeme-i Kübra dan mizan dan sonra diye biliyoruz Katiyen yanlış idir ki, zaten topraktan gelen (yaratılan) insanı sözüm ona insanın atası maymu* diyen birinin varsayımları müminleri zerre etkilemez.
Burda anlatılmak istenen o kadar başka ki bir kere gönderme var sisteme olabilir yönetime olabilir kişilere olabilir ayrıca cennet cehennem kavramını dünya için mecazi anlamda kullanmış bizde biliyoruz gerçekte cennet ve cehennem zaten ahirette yaşanacak durumlar burda yıllar önce söylenen bir sözün günümüzde bile hala yaşandığı için doğruluğunu dile getirdim o kadar kaldı ki her söylediği söz de doğru demedik zaten konuyu başka yerlere cekmeyelim
2 yanıtı göster
%100 doğru👌 Tek bir istisnasına bile denk gelmedim henüz🤞
Kesinlikle ne kadar doğru demiş 👍
İstedikleri kadar mal mülk ve güç sahibi olsunlar ruhlarında ki huzursuzluk asla cenneti yaşamalarına müsade etmiyecektir.
Eeeee huriler n'olacak peki? Yok mu şimdi onlar?