2024 11. kitabı
Okunma: 28 Temmuz 2024 00:00
Vuuuv! Uzun bir aradan sonra merhabaa! Bugün kitap kurtlarının ilgisini çekecek baştan sona kitaplarla ilgili bir kitabı yorumlamaya (vayy, bir cümlede ne kadar çok "kitap" kelimesi kullandım öyle) gelmiş bulunmaktayım. Satır Aralarında Buluşalım akıcı dili ve karakterleriyle ilgimi çeken bir kitap oldu diyebilirim. Aslında kitapta en sevdiğim husus Savannah Cade'in (başrol karakterimiz kendisi bir editör ve yazar adayı) ailesinin mükemmelliğine karşıt kusurlu olan, sürekli hata yapan ama yine de hayattan zevk almayı bilen, yılmayan ve belli hedefleri olup da bunları gerçekleştirmeyi diğer her şeyin önüne koyan bir karakter olmasıydı. Açıkçası kardeşi Olivia'ya aşırı gıcık olmuştum ben olsam onu affedemezdim ama Savannah bunu da olgunlukla karşılayıp en zor anında ona yardım etti, aralarının düzelmesine sevindim hatta en son aralarındaki kardeşlik bağını kıskandım!.. Ayrıca yazar daha önce hiçbir kitapta karşılaşmadığım ince bir düşünceyle kitabı taçlandırmış. Kitabın arka kapağında "Tartışma soruları içerir." diye bir yazı vardı ilk başta anlamlandıramadım ancak kitabın sonunda gerçekten iki sayfalık bir bölüm var. Bu bölümde kitabın geneline ilişkin 12 tane soru var yani yoruma dayalı sorular "İşte bu kısımda sen olsan ne yapardın ya da bu konuda ne düşünüyorsun gibi." ve bu bölüm gerçekten hoşuma gitti üzerinde düşünerek cevaplandırdığım sorulardı. Neyse kısa bir inceleme yazacağım diye girişmiştim yine uzun oldu pufff ben kaçar! Melissa Ferguson Satır Aralarında Buluşalım #kitapyorumu
1000k
Satır Aralarında BuluşalımMelissa Ferguson · Artemis Yayınları · 2022437 okunma