Gönderi

«Ruhsal olarak çöküntü yaşadığımız zamanlarda, gerçekte çok bayağı olan bazı şeyler, bize bir değer ifade ediyormuş gibi görünür.»
··
1 +1'leme
·
17,7bin Gösterim
43 Yorum
Ömer
Gönderi Sahibi
«İnsanın duygusal olarak yabancılaştığı insanlarla vakit geçirmesi, tek başına olmaktan daha yalnız hissettirebilir.»
Ömer
Gönderi Sahibi
«Bizim bir dünyamız vardı ve yorgunluktan o dünyanın neşvesini farkedemedik, onun hazzını duyduk ama yorgunluk galebe çaldı.»
Ömer
Gönderi Sahibi
«Bin kere dönsen o güne, bin kere ihanet edecekler sana. Herkes doğasının gereğini yapar. Bin kere ihanet etseler sana çaresi yok bin kere gidersin yanlarına.»
Ömer
Gönderi Sahibi
“üç şey zihni bozar: üzüntü, yalnızlık ve aşırı düşünme.”
Ömer
Gönderi Sahibi
«Tepkiyi erteleme yeteneği uygarlığın bir armağanı veya yüküdür: Olayı bilincimize özümsemek için bekleriz ve sonra en iyi tepkinin ne olacağına karar veririz. Bu bize kültür ve­rir, fakat aynı zamanda nevroz da verir.»
Reklam
Ömer
Gönderi Sahibi
İdrak etmemek için inkâr etmek insanın lanetidir.
Ömer
Gönderi Sahibi
«Yalana bulanmış yığınlar içinde izinizi arıyor en azından sahicidir diyerek yalnızlığınıza sığınıyorsunuz.»
Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir.