·436 syf.····Okunma: 29 Temmuz 2024 01:53 Şimdi şöyle söyleyeyim benim bu kitaba puanım:6 ama sonlara doğru hem Nora hemde Charlie'nin hisleri ve bazı düşünceleri beni 7 vermeye itti. Söylemeliyim Emily Henry'nin kalemini beğeniyorum, her kitabında beğeneceğiniz bir sürü alıntı bahşediyor size fakat ben karakterlerle kesinlikle bağ kuramadım. Başından bu gezi fikri çok iyiydi, Charlie'nin Sunshine Falls'tan olması klişeydi ama bilemiyorum kasaba da olanları çok uzatmış ama hiç derinlik katmamış. Çok tuhaf. Yani Nora'yı bunlar mı kırılma noktasına getirdi demek için miydi? O zaman karakterlerin hislerini iyi aktaramadı belki de. Bazı yerlerde nokta atışı yorumlarına olmasına rağmen. Ayrıca artık alışmam lazım çok fazla abartılan tabiri caizse hypelanan kitaplara karşı ön yargılı olmaya başlayacağım. İngilizce okurum, sesli kitaptan (ingilizce) da dinleyerek tadını çıkarırım diye hazırlık yaptım o kadar ama beni hayal kırıklığına uğrattı maalesef. Konuşulmasının sebebi diğer rom-comlardan ayıran bir fark olmalıydı. Kötü değil şans verin ama abartıldığı kadarda iyi değil.
Adios.