Puan vermedi·424 syf.····Okunma: 30 Temmuz 2024 06:22 Selammm Canımlar
Karşınıza Kralseçen Günlükleri serisinin ikinci kitabıyla geldim. İlk kitabı çok severek okumuştum. Bu kitabı da çok severek okudum. Tek sıkıntım kitaba ayın başında başladığım halde sürekli araya çapraz bir kitap aldım, bu da benim okumamı uzattıkça uzattı ne yazık ki. Bu seriyi çok seviyorum. Mitoloji - Fantastik harmanı o kadar iyi oluşturulmuş ki kendinizi evrene ait hissediyorsunuz. Evettt bu kitapta neler mi bekliyor bizi? Daha fazla aksiyon, daha fazla olay ve güç savaşları baş gösteriyor. Zaten her an bir olay olduğu için o nabız hiç düşmüyor. Cat bir Kralseçen' di malumunuz, belirli güçleri vardı ama bu kitapta aslında çok çok daha fazlası olduğunu öğreniyoruz karakterimizin. Kitapta sonun başlangıcı olarak geçiyor ve başta herhalde kötü gidecek her şey derken aslında bu sözün altından neler neler çıkıyor.
Bu kitapta Griffin, Sinta tahtının yönetimini tamamen ele alır, savaşsız ve kansız bir şekilde diğer iki ülkeyi de kendi ülkesinin sınırlarına katmak niyetindedir. Bunda da en büyük yardımcısı eşi Cat olacaktır. ( İlk başlarda dedim aha ayrılacak bunlar çok şükür ki ani bir kalp sarsıntısı yaşadık ama ciddi değildi )
Yan karakterlerin hayatlarına da dokunuldu bu kitapta. Her ne kadar daha tam olarak bilmesek de Carver' in geçmişi beni üzecek gibi duruyor.
Evetttt artık elimizde iki ülke mevcut. Tarva da artık Sinta yönetimine geçmiş bulunmakta. Esas olay Fisa' yi nasıl alacaklar. ( Malum Fisa, Cat'in en büyük düşmanı annesinin yönetimi altında ve mücadelesi onunla olacak )
Cat ve Griffin arasında ki sevgi, tutku ve bağlılık hayranlık uyandıracak cinsten. İçerisinde yetişkin unsurlar bulunuyor bunu dikkate alarak okumanızı tavsiye ederim