Okuduğum en iyi kitaplar arasında
2024 77. kitabı
Okunma: 31 Temmuz 2024 02:46
İnanılmazdı dun başladım bugün bitirdim film gibiydi çok nadir sıkıldığım yerler oldu genelde tekrar eden iç sesler onun dışında bir efsane diyebilirim ilk kez ejderha türü bir kitap okudum ve çok beğendiğim. Pdf olarak indirdim bu kitabi Pegasus yayınları dan bilmeden iki ve üçüncü kitabını sipariş etmiştim birincisinide bulamadığım ve pahali oldugu için pdfsini bi sekilde Yandex den bulup indirdim kesinlikle tavsiye ederim. Kitabın özetini aslında açıklamaya direk yazmışlar iki farkli türün birbirleri ile mücadelesi ve aşk. Kız kardeşi garipti onuda anlamaya çalıştım ama bazen itici geldi , ana karakterimizin çok yönlü düşünmesi empati kurmasi hoşuma gitti insan bazen kendinide suclamali ve analiz etmeli iki ikizinde haklı ve haksız yönleri vardi bilemedim nys. Ana karakterimiz bir ateş püskürten oldugu için sürüsün de önemli bir rol oynuyor ikizi ise normal bir insan, annesi ise normal bir insan olamaya karar vermiş babası yıllar önce ölmüş.ates püskürten ler yüzyıllarca olmadığı için sürünün çoğalmasını istiyorlar istemediği bir yaşantı ve zoraki bir evlilik cok fazla kural ve hayatına yöneten cok fazla insan var bir gun kurallara uymayıp arkadaşı ile gölün kenarında dönüşüp uçmaya karar veriyorlar ve avcılar peşlerine takılıyor macera ise buradan sonra başlıyor will adin da bir avcı yaşamasına izin veriyor, sürüsü ise bu durumdan faydanarak cezalandırmaya karar veriyor annesi kızının geleceğini düşünerek ve cezalardan haberdar olarak kızlarını gece kaçırıp baska bir yere yerleşiyor. Yerleştikleri yerdeki okulda ise o avcı ile karşılaşıp ozel bir bağ kuruyor kızımız sonrası aşk kaçış vs vs aslında özetin detayını yaptim gibi bişey zaten su gibi akıp gidiyor kitap. yarin mola verip ikinciye başlarım ben hep diyorum ic sesler biraz daha azaltılmalı sürprizler cok fazla elinize emeğinize sağlık bayıldım. ( Kitabim ozetini full spoiler içererek verirdim ama kendimi ancak bu kadar durdurabildim ayıp olmasın)
Düşünce
Ejder AteşiSophie Jordan · Pegasus Yayınları · 2013155 okunma