Dünyayı I. Cihan Harbi'ne sokan, II. Cihan Harbi'ne sokan, sömüren insanlardır Batılılar. Fakat eğer, Çin, yarın, teknolojisini tamamlarsa, eğer o da Batı gibi bir güce, bir süper güce veya bir nükleer güce ererse ki, bugün atom bombası da var, uydusu da var, her şeyi de var, hatta Çin tıbbı diye bir olgu da var. Yani tıp gibi artık pozitif bir ilimde bile Batı'yı kabul etmiyorlar. Çin tıbbı ayrıdır. Batı'daki tıp ilmî neyi öneriyorsa onlarda o kadar geçerli değil. Hindistan'da da öyle. Demek ki, onların, neredeyse kendilerine mahsus, hatta pozitif ilimleri bile var. Teknolojileri de kendilerine mahsus. Eğer, bu sefer, onlar güçlenirse, Avrupa parçalanır, zayıflarsa, belki de Çin bütün dünyayı istilâ edecektir. Bunu eskiden beri yazılarımızda söylüyoruz. Son röportajlarda da söyledik. Ve tabii, yakın bir zaman için söylemiyoruz bunu. Ama, gerçekten, yarın, diyelim ki, Çin, Rusya'nın üzerine yürüse, yine bizim zavallı islâm ülkeleri, Orta Asya'daki kardeşlerimiz ayaklar altında kalacaktır. Neden? Çünkü, Çin de, tefritin, yine zulmün bir başka çeşidinin gücü olacaktır ve milyarlarca insan, teknolojik güçle yürüyüşe geçse, bütün dünyayı çiğneyip geçerler. Yani Moğolların gelişinden çok, çok daha büyük bir tehlikeyi Doğu'dan da beklemek, insanlık için bir sürpriz olmayacaktır. Batı'dan olanı zaten bugüne kadar insanlık çekti, halen çekiyor, ve hâlâ planları daha çok işgal, istilâdır. İstikbal için çok büyük bir planları vardır. Yani Ortadoğu'yu sömürmek, İslâm Âlemini sömürmek, Afrika'yı tamamen istilâ etmek gibi. Fransa, İngiltere hâlâ hayal kuruyorlar. Tekrar Afrika'yı paylaşma hayalleri içindedirler diye düşünüyorum. Zaten halen de oralarla büyük ilişkileri var.
144 görüntüleme