2024 67. kitabı
Tek ~ Jewel E Ann #KitapYorumu "Beni sevmeyi unutma." "İmkansız." Lake, nişanlısının ölümünden ve bacağını kaybetmesinden sonra Minnesota'ya taşınıyor. Orada protez bacak tasarlayan birisinin yanında çalıyor... Lake bir gün kendini yeni komşusu Eveson'un evindeki partide buluyor ve o partide üç yıl önce tanıştığı, birkaç saat geçirdiği halde hala unutamadığı adamı Cage Monaghan'ı görüyor... İkiside birbirlerini gördükleri anda aralarındaki o çekimi tekrar hissediyorlar... Yazarın kalemini çok seviyorum. Yormadan, sıkılmadan okunan bir dili var ve bu çok hoşuma gidiyor ama maalesef çeviri yüzünden kitaplardan çok fazla zevk alamıyorum. Daha önce Günün Sonu serisini ve Kalbim Sana Ait Kitabını okudum onlarda da bu sorun vardı. Normalde okur geçerim çok takılmam ama çok daha güzel olabilecek kitapların böyle harcanması beni çok üzüyor. Lake ve Cage'i Günün Sonu serisinde okumuştuk. Beraber sahneleri çok yoktu ama nasıl karşılaştıklarını neler konuştuklarını görmüştük. Ve o zaman umarım kendi kitapları olur demiştim. Şimdi böyle kendi kitaplarında okumak çok hoşuma gitti. İki karakterde çok tatlıydı. Lake'in nişanlısını ve bacağını kaybetmesine rağmen bu kadar güçlü olması, ayakta kalmaya çalışması, pes etmemesi çok güzeldi. Cage de çok tatlıydı Lake'i çok güzel sevdi. Bir iki yerde sinirlendim, boş şeylerden dolayı birkaç şey yaptı ama o da hemen hatasını anladı kensini affettirdi o yüzden çok takılmadım. İlişkileride güzeldi, okurken keyif aldım. Özellikle sonda Cage'in yaptığı bir sey vardı... Çok hoşuma gitti. Kitapta olay yoktu. Çok düz ilerledi sadece sonda bir şey oldu onun harici tüm kitap olaysız sakin bir şekildeydi. Ama bu benim sevmeme engel olmadı. Ayrıca tüm karakterleri çook sevdim.🩷 Burada okuduğumuz Cage'in menajeri olan Flint "Kalbim Sana Ait" kitabındaki ana erkek karakter. Okurken dedim ismi tanıdık geliyor falan diye ama orada avukattı, meğer bu kitap o kitaptan öncesiymiş. Bir sahnede Flint geçmişi hakkında konuştu dedim aa bu o Flint. Kitabı Günün Sonu serisini okumadan da okuyabilirsininiz ama bazı küçük detayları anlamayabilirsiniz onu da söylemek isterim +18 bir kitap!
TekJewel E. Ann · Nemesis Kitap · 2024100 okunma