Okunması gereken bir seri
2024 46. kitabı
Okunma: 03 Ağustos 2024 16:34
Kitabı PDF bir şekilde okudum. Almayı düşündüğüm ama fiyat açısından biraz pahalı olduğundan ilk kitabı seversem alacağım bir seriydi. Kitabı gerçekten çok sevdim. Evreni çok iyi bir şekilde anlatan bir kurguydu. Eğer Harry Potter seviyorsanız kesinlikle okumalısınız. Hikayede 2 erkek 1 kız karakter var. Gerçi sonlara doğru aralarda bir kız karakter daha ekleniyor. Arkadaşlıklarının güzelliğinden eridim. Kız karakterin hiçbir gıcık yanına rastlamadım son zamanlarda okuduğum kitaplarda hep gıcık kadın karakter oluyordu ama burada Alex gerçekten kusursuz bir karakterdi diyebilirim. Karakterlerin yaşları kendi yaşıma da yakın olduğundan ekstra keyif alarak okudum. Macera kısmı sonlara doğru artsada yine de güzeldi. Devam kitaplarıyla beraber seriyi alacağım kesinleşti. Yaş sınırı +12 herkese öneriyorum
Fantastik
AkarnaeLynette Noni · Artemis Yayınları · 2022457 okunma
1.102 Gösterim
Bu arada yaş sınırı bana kalırsa net +13 özellikle Graevale sonundan itibaren😅
Önceki 1 yanıtı göster
LadyHistoryLadyHistory Kitabın içeriği günümüzdeki çoğu kitaptan daha temiz.(Açık açık yetişkin sahne yok) Sadece bazı savaş sahneleri bana göre +13 onlardan korkmazsa okumasında sıkıntı yok
2 yanıtı göster
Şunu söylemeliyim eğer Akarnae'yi sevdiysen Draekora, Graevale ve Vardesia da beklediğinin üstünde şeyler yaşanıyor. Bu seri asıl 2.kitaptan itibaren başlıyor ve daha Niyx'i tanımadın🤭 :) Niyx , Jameson Hawthorne ve Daren seviyesinde bir karakterdir. Hatta Niyx Raedon direk bir markadır.
Yaaaa tabiiii.Adam çok iyi ya offf.🔥🔥