Tacikistan Başörtüsünü Yasakladı ! ! !
Tacikistan Cumhurbaşkanı Rahman; başörtüsü, türban ve İslami sembolleri barındıran tüm kıyafetlerin kullanımı "Tacik kültürüne yabancı olduğu" gerekçesiyle yasakladı.
··1 alıntı·
9,5bin Gösterim
31 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Baş örtüsü Allah’ın emridir nasıl Arap özentiliği dersiniz?? @Cezeri1881 Siz de bunu bir marifetmiş gibi paylaşıyormuşunuz? Hiç yakışmadı.. ♛hakan♞kutlu♛
♛hakan♞kutlu♛
Gönderi Sahibi
Atas me too forever😅😅👋👋
♛hakan♞kutlu♛
Gönderi Sahibi
Paylaşımı Kapanmayi eleştirdiğim için degil bir haber değeri olduğu için yaptım. İsteyen her kadın istediği gibi giyinebilir buna kimse karışamaz. Asıl önemli olan Kur'an'da da bahsedildiği gibi Takva elbisesidir. Her kapaliyi doğru her acigi yanlış görmemek lazım. Aslolan AHLAK tir. Kim ahlakliysa takva sahibi odur. Meraklısı için kapanmanın tarihsel gelişimi ile ilgili faydalı bir video paylaşayım. youtu.be/oELpJVsUd6k?si=...
Arap ÖZENTİLİĞİNİ bırakıp, kendi öz benliklerine dönmüşler, helal olsun...
♛hakan♞kutlu♛
Gönderi Sahibi
Milyon kere helal olsun Taciklere👏👏👏 Türk'ün tarihine, geleneğine bizden belli ki daha fazla önem veriyorlar.
Şu başörtüsünü bir salın ya 🍂 Ülkece ilerlemek yerine insanların kılık kıyafetine sarmayı ne zmsn bırakacaklar acaba 🤔
♛hakan♞kutlu♛
Gönderi Sahibi
@Bybyturkce Türk tarihinde Müslümanlıktan önce kapanma var mıydı? Kapanmayla ilgili tarihsel gelişmeleri tam olarak biliyor musun? Konu çok detaylı geniş perspektiften bakılmayınca olaya farklı sonuçlar çıkıyor.
İyi halt etmiş gardaşım yaptığı hiç doğru değil.Müslüman bir ülkede bu yapılırmı. Çok üzüldüm. İnsanlar istediği gibi giyinir demokrasi var.
Reklam
♛hakan♞kutlu♛
Gönderi Sahibi
youtu.be/oELpJVsUd6k?si=... Kapanma ve örtünme ile insanlık tarihinin yaşadığı süreci anlatan 30dk lik bir video paylaşicam. Faydalı olacağını düşünüyorum.
Saçmalık!!!! Herşeyi geçtim ayet, Kur'an, din hepsini geçtim... Ama insanların özgürlük özgürlük diye afedersiniz kıçını yırtıp da sonrasında hâlâ bu gibi milletin giyim kuşamına karışmasını saygısızlık, hadsizlik ve saçmalık olarak görüyorum. İsteyen açılır isteyen kapanır kime neee???
@Bybyturkce sağolun Zeynep hocam. Eminim çoğu insanda aynı düşüncededir.