Tam bir zaman kaybıydı benim için.Böyle gördüğüm yorumlar ve izlediğim editlerde çok daha farklı hayal etmiştim kitabı.Beklentimi karşılamayı geçtim,nefret ettim kitaptan.Belki düzelir çabasıyla yarım bırakmadım ama maalesef öyle de olmadı.
Salem ,ilk gördüğü andan itibaren Arrow’a aşık oluyor.Kendisi 10 yaşında olduğu için Arrow onu değil kendi yaşıtı olan ablasıyla sevgili oluyor.Aradan 8 yıl geçiyor.Salem ,hırsızlık ve evden kaçma gibi sebeplerden dolayı katı kuralları olan yatılı bir okula gönderiliyor.Futbolcu olan Arrow ise yaşadığı öfke nöbeti sebebiyle takımdan uzaklaştırma alıyor ve bu yatılı okula koç olarak çalışmaya geliyor.Ayrıca Arrow’un 8 yıllık ilişkisi de bitmiş.Bu şekilde bir araya gelen çiftin yaşadıklarını okuyoruz.
Spoiler!!!
Gömmeli bir yorum olacak,bol miktarda da spoiler içerir.
Ben kitabın farklı bir şekilde ilerleyeceğini düşünmüştüm.Kitapta ilk olarak yasak aşk var .Yani ablası ile Arrow yıllardır birlikteler,hatta Arrow ona evlenme teklifi edecekken aldatıldığını öğreniyor da ayrılıyor.Yani esas karakterimizin kızımızdan haberi bile yok.Zaten aynı evde yaşasalar da hiç konuşmamış Salem,böyle onu hep izlemiş falan.Ona mektuplar yazmış.Aslında kafasındaki mükemmel erkeğe aşık olmuş.Ama sonrasında karşısına gelen Arrow bambaşka biri.Ama Salem bunu asla yabancılamıyor.Onu gördüğü an asılan,kendisini ona sunmasını bekleyen pisliğin teki Aslında.Ama Salem aşktan bunları görmüyor bile ilk teklifte suratına tokatı indirse de ikinci gün kendi gidiyor tamam diyor.Ayrıca bu kız lise öğrencisi .18 yaşında ama aralarında geçen smut sahneler yani yuh dedim.Çoğunu geçtim zaten o kadar fazla vardı ki.Ben öğretmen öğrenci ya da yaş farkı olan kitapları okumayı severim.Ama yazar bu tarz konuları daha naif yazarsa.Kitapta birden fantezi dünyalarına girdik.Bakire kızımızın içinden bambaşka bir şey çıktı.Arrow desen aşağılayıcı konuşmalar,hakaretler,sahiplenici davranışlar.Salem her hareketine tav oluyor.Tam iki ergenlerdi.Arrow sonra birden aşık olduğunu fark ettin son 20 sayfada öyle bitti kitap.Aşkları hiç geçmedi bana.Azgın iki ergeni okuduk.Ayrıca yazarın yazdığı gereksiz iç sesler baydı beni.Uzatmış da uzatmış.Kalemini hiç sevmedim ,daha da okumam zaten.