2024 208. kitabı
Menümüzde Aşk Var Melekber Deniz Yılın son yorumu olarak özellikle Reyhan gibi kalbi güzel insanı anlatan eseri sectim, 2022 de hep karşıma Reyhan gibi güzel yürekli insanlar çıksın diye (cok Amin cok) Reyhan ı okurken ah keske karşı komşum olsa dedim hem becerikli ,hem konuşkan Elinin lezzetini de cok merak ettim mümkün olsada yaptığı mamaların bir tadına bakabilseydim dedim canlar Ömür terazime eklediğim en keyifli eser kesinlikle bu özel seriydi Can yazarım @melekber.deniz e bizleri bu özel seri eserle buluşturduğu icin gönülden teşekkür ederim.Sen hep yaz ben okuyayım yazarımAkıcı ve duru kalemin her daim var olsun yazarım #aşkbenimhamurumdavar eserimizde Reyhan ile Eren in tanışma hikayelerini keyifle okumuştum canlar . #menümüzdeaşkvar eserinde ise Reyhan ile Eren in evliliğe giden yolculuklarına eşlik ettik oyle güzeldi ki anlatılmaz yaşanır diyorum canlar . #2022 de Kendinize yapacağınız en büyük iyilik sipariş listelerinize bu özel seriyi eklemektir canlar .Şimdiden keyifli okumalar dilerim.Seriyi okurken bana bolca dua edeceksiniz.Bizleri mutlu eden eserlerimizin sayıları çoğalsın insallah (aminnnn) Bu arada Eren de kesinlikle Eyüp Aleyhisselam ın sabrı vardı Eren akıllı adam biliyor konuşkan kadından zarar gelmeyeceğini biz konuşkan insanların yüreği dilindedir asıl sinsi,saman altından su yürüten insanlardan korkmalı canlar…. Yine çözüldü çenemin bağı Bana müsade Kesinlikle tavsiyemdir #okuyunokutun der susarım @melekber.deniz @pika_yayin @okumaya_engel_yok Nilüfer Emel Sakallı İyi ki birlikte okuduk canlar #kitapkurdu #kitapönerileri #kitapkokusu #kitapsever #kitapyurdu #kitapkahve #kitapcümleleri
Menümüzde Aşk VarMelekber Deniz · Pika Yayınevi · 202155 okunma
İyi ki birlikte okuduk canım, harika ve çok keyifli bir kitaptı 💕