Sonsuz mutluluklar
2024 9. kitabı
Okunma: 05 Ağustos 2024 13:08
İnanılmaz güzel bir kitabın daha sonuna geldim. Kitaba başlarken bu kadar güzel olacağını da tahmin etmiyordum. En son okuduğum Nefret Mektupları kitabında bu kadar zevk almıştım. Kitabın türü tabiki anlaşıldığı üzere romantik ama tatlı Birdie yani kurgunun küçük kız karakteri bana huzur katti diyebilirim. Sadie , bir gazetede köşe yazarı. Eğlenceli bir işi var. Özellikle her yıl tekrarlanan Noel köşesi için mektuplar gelmeye başladı bile. Küçük Birdie babası Sebastian ile yaşıyor. Annesini henüz altı yaşında kaybetti ve üzerinden tam dört yıl geçti. Birdie kendini biraz yalnız hissediyordu. Noel baba nin gerçek olup olmadığını bilmiyordu ama yinede ona yazmak istedi. Sadie, Birdie yi kendine o kadar benzetti ki, ona bir sürpriz yaparak karşılık verdi. Mektupların ardı gelince küçük bir kızı kandırıyor hissine kapıldı ama yine de bu oyuna devam etti. Ta ki bir gün kapısına gidip uzaktan görmek isteyene ve babasına yakalana kadar. Sebastian bir restorant işletiyor. Kendini kizi ve işine adamış durumda. Kızına çok iyi bakan bir baba. Kızına bir kopek alarak onu mutlu etmeye çalıştı ama kopekleri Duke un bir egitmene ihtiyacı vardı. Sadie, Birdie ve Sebastian in geldiği son duruma asla inanamazsiniz. Size okumanız için bir milyon ayrıntı biraktimmecburen okuyup o merakı gidereceksiniz. O kadar sevdim ki bu kitabi Sevgili Yabancı YayınlarıYabancı Yayınları harika bir iş yaparak bizimle bulusturdu. Lütfen okuyun,özellikle romantik okurları kacirmasin Yabancı YayınlarıYabancı Yayınları
Sonsuz MutluluklarVi Keeland · Yabancı · 2024730 okunma
1.002 Gösterim
Ben çok keyif aldım okurken. Birbirleriyle kurdukları ilişki çok güzeldi 🥹💖
Sadie nin bu kadar anlayışlı olması,kalbimi eritti
Ay çok severek okudum ben de, Vi'nin alışık tarzından biraz daha uzak çok samimiydi❣️
Önceki 2 yanıtı göster
NeslihanNeslihan okudum daha öncesinde yetişkin içerik seviyorum. Olmayanları da alayim😊
1 yanıtı göster
Bende okudum ve çok güzeldi 😍
Uzun zamandır bu kadar tatlisini okumamistim canim🫠
Güzel bir trope vardı beğendim
Buna ihtiyacım varmış, moral depoladim😘
Askim bende aldım ama okumadım.