İyi olsun pazarlar ,sevgili arkadaşlar
@altinkitaplar dan çıkan @jeanhanff kaleminden sayfalara dökülen ve @nihllck.kitap moderatörlüğünde okuduğumuz kitap sayfalarını kasıp kavuran #stephenking in de dehşetle önerdiği #kitaphırsızı ile geldim. Sizleri sıkmayacağım; yazarımızdan ,konusundan,olay örgüsünden bahsetmeyeceğim. Dikkatimi çeken tek bir nokta var ; oraya kısa ve naçizane değineceğim.
Duygusal bozukluklar hepimize ,topluma pahalıya mal olur #jake için #evanparker için #samantha = #rose =#anna ve ailesi de içinde öyle oldu. Kişilerin iç dunyası öyle durduk yere kararmaz dışaridan ve uzağa gitmeden en yakınınızdan (ebeveyn,arkadaş vs)da bu sıkıntılara maruz kalırsınız.Degersizlik,takdir görmeme,sevilmeme,eleştirilme,karşılaştırılma- kıyaslama ve cinsiyet ayrımı gibi.. işte insan trajedisi de bu nokta da başlıyor ve kitabın bence can alıcı konusu !sürekli sorunlu bir çocukluk yaşayan Samantha olayların akışını değiştirir.
Duygusal bozukluklarına yol açan etkenleri ortadan kaldıran kişi ana karakterimiz oluyor ! Sorunlarını çözdüğünü sandığı anda (kişileri ortadan kaldırarak) yaşamına renk katmaya (devam etmeye )çalısıyor .
Çocuklarınızla ilgilenin ,yardımcı olun ,ihtiyacı olduğunda arkasında oldugunuzu bildirin .kısacası onu sevin!
Kocaman bir yaşamı beraberindeki herkesi yok edersiniz !
Aksi taktirde bütün intihaller ağır sonuçlara varabilir .
Yazamıyorsanız , zorlamayın . Bazı şeyler olmuyorsa hayrınızadır .
Kitaplarla kalın ve sevgi dilini kullanın efenim
#egehanfigenyorumluyor
#tavsiyekitap