·240 syf.····Okunma: 06 Ağustos 2024 00:00 Kusursuzca kusurlu serisinin ilk kitabı Tuvaldeki Yaralar,
Nina ve Roman'ın hikayesini okurken bir beklenti içinde değildim açıkçası. Ayrıca sayfa sayısı bakımından beni açımdan 1 gün gibi kısa bir sürede okuyacağım bir kitap oldu. Rus Bravta'sı Roman'ın yerini korumak amacıyla yaptığı evlilik her ne kadar Nina için başta zorlu olsa da Roman'a gün geçtikçe aşık olması hem Roman hem de Nina için yeni şeylerin bir başlangıcıydı. Aslında kitapta ilgimi en çok çeken şey Nina'nın yaptığı tablolar oldu. Tasvir ettiği şeyler bakımından düşününce Roman ile birbirlerine gerçekten çok uyuyorlar. Ben normalde kitapların altını çizen bir insan değilim bu kitapta yapar mıydım? Açıkçası yapacağımı düşünmüyorum. Yazarın kalemi sade anlaşılır evet sıkmıyor bana kalırsa, özellikle mafya romanları okumak isteyenler için lakin çok hızlı bitti. Ben konuların bu kadar hızlı ilerlemesindense daha yayılarak işlenmesi taraftarıyım. Ama kesinlikle kötü değil o yüzden bu kitabı da serinin diğer kitaplarını da okurken zevk aldım.