·165 syf.····Okunma: 06 Ağustos 2024 20:42 Serinin 4.cü kitabı ve artık arşa vardı güzellikte dehşet iyi yazmış kadın ya geberdim okurken :D Mc kitabı kim seviyorsa mutlaka okumalı o kadar diyorum :)) Asıl büyük felaket gerisini beklemek zorunda olmam :( Birde abi millet 500 sayfa yazıyor gereksiz uzatıyor kadın 150 sayfaya neler sığdırıyor .
Serinin bir noktadan sonra Mc / Mafya olayına dönmesi zaten tüm havayı değiştirdi .
Cas'in babasının Mendez ailesinin elinde ölmesi adamın en büyük travma sebebi zaten üstüne Rea'nın o aile yüzünden başına gelenler . Sonrasında Sienna Rea'ya yardım etse bile Cas kıza acayip bir nefret besliyor sonuçta Mendez ailesinden .Aralarında olan nefret seks ve çekişme efsane böylesini hiç okumadım .
Ve Sienna (Catherina) aman diyorum aman şimdiye kadar okuduğunuz manyak ve yetenekli kadın kahramanlara rahmet okutacak bir kadın taptım resmen . Kitapta bir sahne var yemin ederim alkışlamak istedim okurken dehşetti :D zaten yazarın anlatımı çok güzel siz film izler gibi okuyorsunuz kitabı ki en sevdiğim şey bu .
Millet Sienna'dan çekiniyor ama tam olarak kim olduğunu nelere kadir olduğunu bilmiyorlar . Ve bu kadın bir seneden fazla mc ile yaşadı :D
Mc içinde olan tüm adamlar dehşet zaten Rev diye bir yaratık var anam anam onun kitabı mesela nasıl olur kim bilir .
Bu kitapların aşkları asla peri masalı çiçek böcek yumuşak duygular barındırmıyor uyarayım :D