Çalıntı dokunuşlar
2024 26. kitabı
Kusursuzca Kusurlu serisinin 5. Kitabı Çalıntı Dokunuşlar'da Salvatore ve Millene karakterlerinin hikayesini okuyoruz. Bir önceki kitabın travmasını atlatmak için yalan yok hemen okumak istedim ve aynı durumun bu kitapta olup olmadığı beni okurken bir nebze olsun tedirgin etti. İlk üç kitabı bu kadar beğenirken son iki kitabın bu denli farklı olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Rus mafyasının hikayelerinin İtalyan mafyalarının hikayelerinden daha iyi olması ise yüzde yüz bir gerçekti. Millene üçüncü kitaptan bildiğimiz Bianca'nın hayalleri olan kardeşi ve herkesten özellikte mafyadan uzakta New York'da yaşamakta. Ama Capo Alejjo kesinlikle Millene'den ilk görüşte etkileniyor ve bu bana kalırsa çok çok fazla takıntı içeren bir etkilenme. Kitap ilerledikçe Salvatore'nin bazı hareketlerini çok fazla buldum. Çünkü normalde bu hareketler içeren bir insana kimse aşık olamaz ama Millene elbette ki oluyor. Aşk bu demek ki... Yazarın kitaplarını genel olarak sevsem de son iki kitabı okumak benim için sadece seriyi benim için bitirmek amaçlıydı. Yazarın diğer kitaplarını dört gözle bekliyorum. Sade anlatım dilini sevmekle beraber en çok eleştirdiğim konu çok kısa ve hızlı işlenmeleri oldu. Açıkçası beş kitabı toplamda beş günde bitirdim. (:
Çalıntı DokunuşlarNeva Altaj · Artemis Yayınları · 20241,333 okunma