Selam kitapseverler
#Mafya kurgusu severlere harika bir öneri ile geldim. Yazardan okuduğum ilk kitaplar.
Zeynep Maral; üniversite öğrencisi. Üvey babası ayyaşın teki. Çalıştığı kafeden kazandığı parayı dahi alan bir bağımlı.
Birgün işten eve dönerken otobüs beklediği durakta, bir anda silah sesleri ile bir çatışmanın ortasında kalır. O an göz göze geldiği derin bakışlar da takılı kalır.
Uygar Ezeloğlu; başarılı birer avukat olan anne ve babası çocukları kaçıran organ mafyasını çökerttikleri için, Uygar 7 yaşında iken gözleri önünde kurşuna dizilir. O andan itibaren intikam yemini eden Uygar, daha sonra Kuzgun ile tanışır. Yer altı dünyasında Mafya liderlerinin başı olan adamın sağ koludur. Tabi kuzgunda sevdiği kadın ile öldürülür. Bir kadın için ölmeyi ve sevmeyi doğru bulmayan Uygar, yıllar sonra bir durakta gördüğü Zeynep'le büyük konuştuğunu anlar tabi.
Ancak yer altında bir Mafya lideri olarak Uygar'ın çok düşmanı vardır. Zira organ mafyalarına göz açtırmıyor ve kuzgunun kurallarını devam ettiriyordur.
Elbette bundan rahatsız olan düşmanlar çok. Her şeye rağmen Zeynep ile evlenirler.
Tabi Zeynep'in inatçılığı ve Uygar'ın kıskançlığı ile ayrılıklar da olur.
Yan karakter olan Ömer'in Derin'e olan aşkı ve sevgi uğruna yaşananları okumak çok güzeldi.
Uygar'ın sağ kolu Kadir. Ah Kadir ve Ramon sahneleri aşırı komikti. Tabi Ramon ve Mert sahneleri de öyle.
Ramon Zeynep ve Derin'in harika sahneleri vardı.
Kitabın sonlarında ortaya çıkan gerçekler, geçmişten gelen sırlar ve yaşananlar okunmaya değerdir.
Okurken su gibi akan bir seriydi. Ben okurken keyif aldım. Mafya severlere tavsiye ederim.
♡UygarZeynepÇağan
♡KadirEce ♡RamonMert ♡ÖmerDerin