Macera Malamander kitap serisinin beşinci kitabı (Son kitap) olan Mermedusa ile devam ediyor.
-ÖZET-
Tuhaf Deniz Kasabası' nda yaşanan her şeye inanın çünkü bunların tek nedeni Mermedusa !
Malamander macerası üzerinden tam bir yıl geçti ve kış yeniden Tuhaf Deniz Kasabası' nın kapısına dayandı .
Kasabadaki yaşanan efsaneleri duyunca bir haber fırsatına çevirmek isteyen ünlü Doğaüstü Fenomenler Podcast ekibi , kasabayı ziyarete geldi .
Ve her fırsatta Profesör Newtiss Violet ve Herbie ' den bilgi alıyordu. Bu durum Violet ve Herbie ' nin rahatsız olmasına neden oluyordu .
Herbie ve Violet' in Profesör Newtiss ' a bilgi vermesinin sebebi ise Profesörün onların aileleri hakkında bildiklerinin ona söyleyecek olması.
Fakat Herbie ve Violet' i Profesörden bile daha çok rahatsız eden bir şey daha vardı . Kasabanın derinliklerinden gelen uğultu!
Herbie ve Violet bu uğultunun sebebini çözmek için araştırmaya başladı.
Ve bu uğultunun arkasında Sebastian Yılanbalık' ın olduğunu düşünüyorlar . Bu şekilde bir macera daha başladı .
Violet ve Herbie acaba gizemli uğultunun nereden geldiğini bulabilecekler mi ? Peki ya kitabın sonun da herkes aradığı şeye ulaşacak mı ?
Ve serinin son kitabı da bu şekilde . Kesinlikle bu seriyi okumanızı öneriyorum.
Beğeneceğinize eminim.
Keyifli okumalar :)