Herkese merhaba arkadaşlar, bugün sizlere nitelikli kitapların yayın evi pasaj yayınlarının “Kraliçe Arı Şarkı Söylediğinde Arılar Dans Eder” kitabıyla geldim.
“Müziğin sesini duymayanlar dans edenleri deli sanırlar”
Şöyle güzel isabetli bir sözde bırakmadan geçemedim yorumumuza ve bence de çok güzel yakıştı.
Şimdi değerli kitap dostları kitabımızın içeriğine gelecek olursak. Kitap karakterimiz Marie üç çocuğunu eşit derecede büyütmeye çalışan azimli bir annedir. Ama bir noktadan sonra hayatının iplerini elinde tutamaz ve hayatının ipleri elinden kaçar. E tabii baba da eve ekmek getiren birey olunca bütün yük ailenin annesinin omuzlarındadır.
Canım anneler, güzel, fedakar anneler gerçekten kitap içeriğinden de anladığımız üzere cennet gerçekten annelerin ayakları altındadır. Kendi annemden de biliyorum.
Ve tüm yorgunluk ve bitkinlik anında imdadına komşusu rose yetişir ve anne Marie’ye destek olur. Uzun uğraşlar sonucu Marie’yi bir kampa gitmeye ikna eder. E kamp kime iyi gelmez ki kendimden biliyorum arkadaşlarımla her kampa gidişimde huzur depolardım. Bence bu kamp Marie’ye de oldukça iyi gelecektir.
Evet arkadaşlar Marie ve komşusu Rose’nin arınma, huzur bulma kampı nasıl geçecektir ve hikaye bundan sonra nasıl ilerleyecektir bundan sonra spoilerle değil gelin kitabımızı birlikte okuyarak tanık olalım.
Ben sevgili yazarımızın kalemini çok beğendim ve severek okudum sizlerinde okumasını tavsiye ederim. Güzel kitaplarda tekrardan görüşmek üzere. Hoşçakalın.