·288 syf.····Okunma: 09 Ağustos 2024 13:44 Hayatımda ilk kez tera harem okumuş olabilirim. Çok kısa kokusundan bahsedeyim.
Oleander, 14 yaşındayken ailesiyle bir trafik kazası geçirir. Araçtan sadece o canlı olarak çıkmıştır. Bir süre sonra bir nedenden dolayı olduğu yerden kaçmıştır. Kaçtığında bildiği tek şey 5 farklı bağa sahip olduğudur. Yani 5 farklı erkekle bağ denilen bir şeye sahiptir. Bu bağ, birlikte olduklarında hem kendisini hem de o erkeği inanılmaz güçlü yapacaktır. Kendilerinde olan çeşitli güçler inanılmaz derecede artacaktır. Fakat Oli, bunları reddeder ve kaçışına başlar. 5 yıl sonra yakalanır ve zorla geri getirilir. Hatta kaçmasın diye vücuduna bir gps cihazı bile konur. Fakat 5 yılda çok şey değişmiş. Hiç tanımadığı 5 bağı ondan nefret etmektedir. Daha doğrusu 4 bağı ondan nefret ederken, uzakta olan bağ ona karşı biraz daha iyimserdir. Oli, tam anlamıyla hapis hayatı yaşar. Zaman ilerledikçe bağlarıyla duygu değişimi yaşar. Bunların yanı sıra düşman olarak bilinen Direnişler, Oli'nin peşindedir. Bağlarıyla zorlu hayatına devam ederken bir yandan da düşmanından saklanmaya, herkesi korumaya çalışır. Ayrıca çevresinde insanlar onu yeteneksiz zannederken o içindeki gücü zorlukla dizginler.
Çok uzun bir konu yazmışım. Fakat okudukça ne kadar normal olduğunu anlayacaksınız. Oli, bağlarından kaçarken aynı zamanda onlara çekiliyor. Içinde çok büyük bir güç varken sanki yeteneksizmiş gibi hayatına devam ediyor. Kısacası Oli gerçekten çok fazla şeyle mücadele ediyor.
Açıkçası bu konuyu ilk kez okudum ve nedense çok sevdim. Çünkü olay direkt olarak cinsellik üzerine değildi. Belki devam kitapları olur bilmiyorum fakat olayları, düşmanları çözmeye çalışırken kitap nasıl bitti anlamadım.
Yetişkin okurlar içindir ibaresine dikkat edin. Cinsellik çok olmasa bile azıcık var üstelik kan, şiddet gibi öğeler de var. Devam kitabını merak ediyorum. Umarım hemen çıkar.