2024 65. kitabı
Bu seriyi bizde çıkana kadar duymamıştım.Küçük kasaba hikayelerini severim,şans vermek istedim ama yine ortalama kaldı,pek sevemedim. Emmy bir binici.Bir gün attan düşünce çok etkileniyor ve ata binmeye korkuyor.Yarışlara katılmaya ara verip ailesinin çiftliğine dönüyor.Luke ise Emmy’nin ailesinin manevi çocuğu .Üvey babasından kaçıp onların çiftliğinde çalışmış hep.Hatta odası bile var evlerinde.Emmy’nin anisi Gus ve Wes çok yakın arkadaşı.Tipik arkadaşımın kardeşi yasak bölge trope u.Birbirlerine tahammül edememe seviyesinden aşka geçiyorlar. Kitabı okurken içimde böyle bir hoşluk oluşturmayan,beni gülümsetemeyen romcomları sevmiyorum.Zaten pek bir olay da yoktu.Aralarındaki aşk da bana geçmedi.Yazar bir parça da dram katmaya çalışmış,o da olmamıştı bence.Aralarındaki ilişki hemen aşka dönüştü.Böyle olunca sevemiyorum ben.Yıllardır birbirlerini tanıyorlar ve tahammül bile edemiyorlar.Bu tip kitaplarda aşkın daha yavaş seyretmesi hoşuma gidiyor . Ayrıca bu seriyi Chestnut Springs serisine çok benzettim.Ama o seri daha güzeldi bence. Yetişkin içerik uyarımı yapıp yorumumu bitiriyorum.
Bitiş ÇizgisiLyla Sage · Ren Kitap · 2024267 okunma