···Okunma: 11 Ağustos 2024 14:52 “Çabucacık gülüşleri çocukluğumun mihenk taşıdır.”
*SPOİ
Dune ve Yerdeniz gibi ağır kitaplardan sonra hafif biseyler okumak istedim. Kesinlikle cok cok akıcı bir kitap. Konu bakimindansa aşırı agir
Her yıl bir milyon varise karşı 3 milyon bakire tasarlanir. Bakire havvalar okulda yillarca egitim alirlar. Kusursuz eş olmak veya cariye olup erkeklerin cinsel tatminini karsilamak icin egitim alirlar. Bilimkurgu ve fantastik bir kitap. Havvaların olmasi gereken kilo 53. Makyaj ve ebiseleri otomatik yapiliyor. Görünüşleri kusursuz olsa da karakterleri maalesef cirkin. Ozellikle ana karakterimizi asla sevemedim. Normalde bir karakterin basina kotu seyler gelmesini istemem ama ana karakterimiz Fredia icin ne olursa olsun dedim. Her sey iyiye giderken kendini batırışını izledik. Varislerden de nefret ettim. Kitabi okurken genel olarak sinir krizi geciriyorsunuz zaten. Meganın manipule edisi, isabelin asla sesini cikarmamasi hic bir seye, ikizlerin yalakaliği, ana karakterin herkesi kıskanışı, meganla arkadasligini devam etmek icin kendini her defasında rezil etmesini okumak sinir bozucuydu.
Kitapta farkli bir konu var, okumak eglenceliydi, merakla okudum. Su gibi akıp gitti. Tavsiye ederim