7 ile 8 puan arasında gittim geldim.Yazarın sevdiğim çok kitabı var ,onun için 8 verdim.
Nat,dolandırıcı kocasından ayrılmış üvey kızıyla ve ona kalan bir sürü borçla mücadele ediyor. Hunter ile en yakın arkadaşlarının düğününde tanışıyorlar.Tek gecelik ilişki yaşamak için Hunter ısrar etse de Nat hem yakışıklı hem çekici olduğu için eski kocasına benzediğini düşünüp istemiyor.Ama sonra ortak arkadaşları sebebiyle bir araya geliyorlar.Hunter çok istese de Nat direniyor.Normalde Los Angales’ta yaşayan Hunter iş dolasıyla Nat’ın yaşadığı New York’ta yaşamaya başlıyor.Sonrasında kaçınılmaz olan ilişkilerini okuyoruz.
Kitabı genel olarak sevdim.Tipik Vi tarzıydı.Zaten erkek karakterlerini mükemmel yazıyor bence.Her zaman olduğu gibi dram da vardı.Elbette eleştireceğim kısımlar da var .
Spoiler!
Öncelikle birlikte olma süreçleri uzun sürdü bana göre.Yani şöyle hikaye slow burn olsa rahatsız olmazdım.Ama Nat gereksiz bir şekilde direndi,bu da hikayenin uzatılmasına sebep olmuş.O kısımlarda sıkıldım biraz,kendini tekrar etti kitap.Elbette düşüncelerinde haklı yanlar var.Sadece seks olarak başlayan ilişkilerinde kalbinin kırılmasını istemedi.Ama hikayeye başka eklemler yapsaydı yazar okurken sıkılmazdım belki o kısımları.Bir de ben bir kitabı okurken eski sevgiliyle olan anıları böyle detaylı okumayı sevmiyorum.Belki hikayeye farklı bir şekilde bağlansaydı rahatsız etmezdi.Yazarın o yazdığı sebep bana yeterli gelmedi.Ben dedim gelecekte farklı bir şey okuyacağız Summer’la ilgili herhalde .O da olmadı,hatta Hunter için yıllarca unutamadığı kız olarak kalmış bence.Sonrasında karşılaşmaları saçmaydı .
Yine de karakteri arasındaki diyaloglar,Izzy ile ilişkileri her ikisinin de çok hoştu.Keyif alarak okudum,benim takıldığım yerlere takılmayan okurlar sevecektir,tavsiye ediyorum .Yetişkin içerik uyarımı da yapıyorum son olarak.