YUSUF ÖZTÜRK-SİNUS TAŞI'NIN LANETİ
Merhabalar bugün sizlere #vahşievreneyolculuk kitabının devamı olan #sinustasininlaneti yorumu ile geldim.
İlk kitabın konusundan kısaca bahsedeyim ki fikir olsun konusunu anlamanız için.
Evelyn ve Morgan birbirine aşık iki gencimiz fırtına ile açılan kara deliklerden çıkan dev böceklerin çıkması ile her yer istila edilmişti Evelyn ve Morgan tekrar bir araya geldi mi diye sayfayı kapatmıştım.
İkinci kitabımızda ise Kızıl fırtınanın getirmiş olduğu evrenler arası geçitin dünyayı istilası altına alan dev böceklerden kalanların savaşını okuyorsunuz.
Kısa bir süre ile açılıp kapanan bu geçitler yüzünden herkes korku ve endişe içindeydi Olimpos dağının eteğinde ki madenlere sığınıp hayatta kalma savaşı başlamıştı.
Tek bir çözüm vardı #sinustaşı'nın bulunup yerine yerleştirilerek bu geçitlerin kapatılması.
Kaptan Claus ve gruptan bir kaç kişi taşı bulmak için bu tehlikeli yolculuğa çıkarlar.
Herkesin bir araya gelip görev dağılımı yapması ve Morgan'ın tek aşkı Evelyn'i bulma çabası soluksuz bir macera içine sokuyor sizi.
Morgan geçitten kurtulup Evelyn'i buldu mu?
Layton halkı zorlu görev olan sinus taşını bulup geçiti kapatabildimi?
Heyecan içinde ki hikayenin sonunda yaşananları anlatıp çok spoi vermek istemiyorum fantastik severlere tavsiye ediyorum mutlu akşamlar...