~ Bu kitabında ağırlıklı olarak insanların iç dünyasını anlatıyor. Yeni Bir Yaşamın Anahtarları adlı kitabımız kısa ve anlamlı hikayelerle anlatan, bol bol altını çizeceğinizi düşündüğüm, rehber alınabilecek, kişisel gelişim alanında okunması gereken yol gösterici olabilecek nitelikte olması keyifle okumanızı sağlıyor. Ben beğenerek, düşünerek, anlamlar katarak, çok severek ve en çokta sorular sorarak okudum. Hayatta herkesin mutluluğa erişmesi mümkün olsa da çok az insan başardığını, Hakikatin kapısında, bir anahtarla açabileceğimiz bir kilit olmadığını varoluşun kapıları açık olduğunu değiniyor.
Benim anladığım Her ânı, her saniyeyi sanki hayat bir sevgiyi özgürce paylaşma süreciymiş gibi yaşamızı istiyor yazar
Sessizlik sevgi ve egosuz bireysellik bu üç anahtar kelimenin hayatımız daki etkilerini hikayelerle bahsederek nasıl mutluluğa erişebildiğimizi en güzeliyle bizle sunuyor . Zamanını dünyaya ver,ama kendine iki dakika ayır. Ve sonunda, saklamaya değer olanını iki dakika olduğunu göreceksin. Diğer tüm anlar kaybolur.
Yazarın ilk okuduğum kitabı ve diğer kitaplarını mutlaka okuyacağım.
Yeni bir yaşamın anahtarları kitabı okumanızı tavsiye ederim.
Bir sonraki kitap incelemesinde görüşmek üzere
Keyifli okumalar Yeni Bir Yaşamın AnahtarlarıOsho