Cem yılmazın da dediği gibi evrene mesaj yolluyoruz bin bin Bi TL istiyorum diye evrende bize para yolluyor, secret kitabı (bu yazarınmıs) mıgrosta nışastanın yanında duruyor ne kadar derin bir şey olabilir :)...... Olumlamanın gücünü asla küçümsemem ama hasta olan anne babayı bile olumlayarak tedavi edemezsin be adam :) kitabın ticari kaygılarla yazıldığını düşünüyorum, sesli olarak tren yolculuğunda dinlediğim içın kar zarar hesabında karda olduğumu düşünüyorum umarım bazı yerleri atlamamısımdır.
Kitaba gelirsek ise rezonans kavramını açıklamamız gerekirse " youtube.com/shorts/sqFGQaCO..." aynı frekanslar birbirini etkıler.
Genel olarak bir "rezonans" kitabı genellikle etkileşim, uyum ve insanların yaşamındaki titreşimleri anlatır. Ana fikri, insanların içsel ve dışsal titreşimlerin nasıl etkileşimde bulunduğunu ve bu etkileşimin yaşamları üzerindeki etkilerini incelemek olabilir. Bu tür bir kitap, kişisel gelişim, psikoloji veya metafizik konuları içerebilir. Yazarın yaklaşımına göre, rezonans kavramı kişisel uyum, başarı ve içsel denge ile ilgili bir metafor olarak kullanılabilir.
Sevgili okurlar kitaptan alacağınız en önemli şey ise olumlu düşünmek ve dusuncelerınıze göre olumlu yasamaktır, ancak ben büyük şeyler işteyim hiç uğraşmayım böyle birsey olmaz. Kitaptan önemli şeyleri alın, gerisine takılmayın.....