"Kalpler her ne kadar acıları biriktirse de sevgi muazzam bir şey değil mi ? Tüm acıları bir anda silen, yaraları iyileştiren, insanları teselli eden bir şey. Belki de insanların tutunabildiği ve bu şekilde mutlu olduğu en güzel şey."
Selammm dostlarrr
Bugün sizlere severek okuduğum serinin veda kitabı ile geldim.Evet #gölgeningüneşi serisine maalesef ki üçüncü ve son kitabı ile veda ediyoruz.
Ben bu seriyi çok sevdim her güzel şeyin bir sonu var işte hani bazı kitaplar vardır hem okumak istersin hemde hiç bitmesin gölgenin güneşi de öyle bir seriydi askeri kurgu severler mutlaka okumalı yazarın kalemi gerçekten çok güzel ve akıcı. Aile bağları, dostluk, kardeşlik bağlarını yazar gerçekten güzel işlemiş. Okurken kendinizi sanki içlerinden biri gibi hissediyorsunuz.Bu kitap da tüm tim üyelerine ayrı bayıldım hepsi çok kaliteliydiler.Ahhh ahh ikinci kitap öyle bir yerde bitmişti ki üçüncü kitapta güçlü olanların çok olacağı netti.İkinci kitapta mutlu olduk kız isteme söz düğün hepsini yaptık ama öyle bir son ile bitti ki üçüncü kitapta ne olacak diye merak etmemek elde değildi.
Neyse efenimmm biraz konusundan bahsedeyim üçüncü kitabın da çok spoide vermek istemiyorum açıkçası.Çıkmış oldukları son görevde Bahar teröristler tarafından rehin alınır. Bahar ne yazık ki onların elindeyken çok büyük bir kayıp yaşar ve tam öldürüleceğini düşündüğü sırada ise sevdiği adam ve timi tarafından kurtarılır. Geri döndüklerinde ise bu kayıp ne yazık ki aralarında büyük bir acı gölgesi bırakır.Yağız acı kaybının ve sevdiği kadının intikamını almak ister hainlerin arasına girmek için giderken Bahar'a bıraktığı mektupla veda eder.
Burda Yağız'a kızmadım desem yalan olur eşinin yanında olması gerekirken o intikam almak için gider 6 ay haber alınamaz yağız'dan herkes öldü derken Bahar buna inanmaz ve bekler. Bahar ve timi son çıktıkları görevde Yağız'ı bulur ama Yağız artık eski yağız değildir. Hiç kimseye hatırlamaz hafızasını kaybetmiştir.
Ahhh sarı papatyam neler yaşadın öyle ama bunca yaşadıklarına rağmen güçlü şekilde ayakta durman yine takdire şayandı neyse efenim daha fazlası kitapta okuyun pişman olmazsınız der susarım.
Sevgiyle ve kitapla kalın