Kendi BaşınaNilüfer Yağcıoğlu
Merhabalar
#annekız hikayelerini okumayı sever misiniz?
Severim derseniz #kariyer peşinde ilerlemeye çalışan bir #anne nin #kariyeri ile #anneli ğinin arasında ki dengeyi kurmaya çalışırken ardında bıraktığı yavrusunun yaşadığı #duygusaltravma sını anlatan #duyguyüklü bu eseri kesinlikle #okumalısınız arkadaşlar
Yazarımız #nilüferyağcıoğlu nun kaleminden çıkan #kendibaşına eseri ,
kariyerinin peşinde koşan bir annenin gölgesinde yapayalnız büyüyen Ela nın ayrıldığı sevgilisi Kerem den otuz beş yaşından sonra hamile kaldığını öğrendiğinde yaşadığı duygusal ic seslerine sahit oluyoruz.
Bebeği aldırmayı düşündüğü dönem Almanya dan annesinin arkadaşından gelen telefon ile bulunduğu durumu unutup apar topar Almanya ya uçar.
Annesini her zaman ki şöminenin başında kitap okurken bulacağını sanır ama maalesef annesi cok hastadır
Annesinin basında beklerken yaşadığı o duygusal anları okumak beni hüzünlendirdi.
Hele babasını arayıp annesinin ölmek üzere olduğunu Almanya ya gelmek ister misin diye sorduğunda “Annen benim için yıllar önce öldü” sözünü okuduğumda dağıldım
Anne ve babası hayattayken yapayalnız bir çocukluk,genclik dönemi yaşayan Ela nın yerinde olmayı asla istemezdim.
Kariyer sahibi bir baba ile Doktor annenin şanssız çocuğuydu Ela
Zordur hatırlanmayan çocuk olmak,ebeveynleriyle tatlı hatıraları olmaması…
Yazarımız kariyer yapan annelerin ardında bıraktıkları çocuklarının yaşadığı o duygusal boşluğu oyle guzel anlatmıştı ki bu eseri kesinlikle herkes okumalı arkadaşlar.
Ben duygu yüklü eseri okumaya başladığım andan itibaren elimden bırakmadım.
Ela nın duygusal yolculuğuna eşlik ederkende bolca kendimide sorguladım.
#yolgosterici ve #egitici eserlerin sayılarının çoğalması dileğiyle
#tavsiyemdir
Kalın sağlıcakla